Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Pukowskyy

Pukowskyy

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Pukowskyy
  • Nick w grze: Pukowskyy
  • Imię: Wiktor
  • Wiek (min16) : 14 wiem mało 
  • Mikrofon:Tak
  • Mutacja:Tak 
  • Znajomość regulaminu:Tak
  • Znajomość gry:Tak
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:w tygodniu 2-3 godz weekend do 6 h
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:Tak
  • Coś o sobie:Młody, ambitny,chcący pomóc w rozwijaniu servera
  • Dlaczego ty:Ponieważ mogę zrobic coś dla servera 
  • Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Miłego dnia .

29 minut temu, Pukowskyy napisał:

co za młody, miało być krótko , na każdym forum mi to piszą xD

A czy piszą Ci na każdym forum że nie znasz regulaminu? bo jak nie, to będe pierwszy ;) Nie znasz regulaminu forum czyli wypowiadasz sie we własnych podaniach, do tego "znajomość gry oraz regulaminu nie pisze sie TAK lub NIE, tylko na ile znacz te gre i regulaminy, np 10/10 , w Twoim przypadku to 0/10 bo nawet nie przeczytałeś ani jednego regulaminu a piszesz podanie, do tego wiek w nawiasie jest napisane (min. 16) nie poto żeby ludzie poniżej 16lat pisali podania tylko to oznacza że jedynie podania mogą napisać ludzie którzy mają lat 16 wzwyż. Więc samo to co napisałem Cie odrzuca więc wdg mnie zapraszam za jakieś dwa lata, do tego na koniec rejstracja 22 godziny temu, to tak nie zbyt, znów podepne sie regulaminem czyli "konto pod podanie" wiec przepraszam nie ma przebacz. :) Jestem na nie

Edit:

11 minut temu, Pukowskyy napisał:

OMG czemu min 16 ludzie nie którzy młodzi  są bardziej w grach ogar niz starsi 

Kolego bo znają regulamin, nie drą buźki jak to zazwyczaj nastolatkowie mają, i są już po mutacji. ja rozumiem nawet 16 latkowie są za młodzi na takie stanowiska wdg mnie, ale ustaliliśmy 16 lat i sie tego trzymamy, nie będziemy robić wyjątków. Zawsze powtarzam ekipa ma być zgrana, a jak chcesz zgrać np 14latka z 24latkiem? bo ja tego nie widze :) Jesteś za młody i co tu dużo mówić, nie znasz regulaminu o czym już wspomniałem więc proszeo  zamknięcie tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...