Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Ołrajt

Ołrajt69

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Ołrajt69
  • Nick w grze:  ★Ołrajt69™
  • Imię:Mateusz
  • Mikrofon: Dobry i drogi.
  • Mutacja: Już poo
  • Znajomość regulaminu: 9/10
  • Znajomość gry: 10/10 na innym koncie 670 godz na tym ok. 400
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Dni szkoły 5 godz wolne 6/7
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak 
  • Coś o sobie: Mam na imię Mateusz uwielbiam grę w unihokeja nie jestem toksyczny .
  • Dlaczego ty: Chciałbym zostać moderatorem ponieważ bym pilnował serwera aby był właściwie prowadzony oraz osobą którzy by zaczynali grę w HurtWorlda bym pomagał.

Pozdrawiam:Ołrajt69

37 minut temu, Picollo napisał:

Kraxi pisze ,że zna 9/10 ,może w tej 1/10 to pisało? Piszesz tak bo jesteś złośliwy czy boisz się o swoją range?

Pisze tak, gdyż kolega napisał podanie nie czytając regulaminów co zresztą widać, gdyż udzielił sie we własnym podaniu, więc znajomość regulaminu nie jest napewno 9/10 ;>  do tego konto wyłącznie pod podanie, i brak jakiej kolwiek interpunkcji zdania, udzielaj sie na forum i wtedy napisz podanie, ja jestem NIE póki co.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...