Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Kapec

_Kapec

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: _Kapec 
Nick w grze: Kapec
Imię: Kacper
Mikrofon: Sprawny
Mutacja: W trakcie (Nie mam piszczącego głosu)
Znajomość regulaminu: Zapoznałem się z nim bardzo dobrze
Znajomość gry: Swoją znajomość gry oceniam na 8,5, ponieważ czasami nie potrafię czegoś wykonać (rzadko się zdarza).
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 2-7 godz. W weekendy ponad 5 godz dziennie, w ciągu tygodnia 2-4 godz. (W nocy piatek/sobote po godzinie pierwszej w nocy mogę siedzieć ponad 4godz.)
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Niestety nie, ale chciałbym chociaż spróbować i poczuć się jako opiekun serwera, ponieważ NIE NAWIDZĘ Cheaterów...
Coś o sobie: Przyznam się, że nie potrafię za bardzo pisać informacji o sobie ale spróbuje napisać w miare dobrze.
Witam, nazywam się Kacper i mam 15 lat, chodzę do klasy II gimnazjum i czas wolny po lekcjach poświęcam nauce, komputerowi i spotkaniu się z kumplami na boisku. Moim hobby jest Informatyka, jestem drugim najlepszym informatykiem w szkole (najlepszym jest oczywiście nauczyciel informatyki :/ ). Często gdy mam czas wolny to próbuję uczyć się programować, aktualnie uczę się PHP i douczam się HTML, czas po poduczeniu się programowania poświęcam graniu w HurtWorld i czasami CS:GO (Jestem jednym z najlepszych graczy cs:go w szkole //*Czytaj NAJLEPSZYM ;) ).O serwerze HW69 dowiedziałem się od kuzyna ZenKito gdy jeszcze nie miałem kupionego HurtWorld'a. Na czacie nie udzielam się zbyt dużo bo czasami nawet nie warto gdy grają osoby, które potrafią wyzywać od raków, idiotów itd. Napisałbym jeszcze więcej o sobie ale musze iść graćna waszym serwerze i bronić bazy :/
Dlaczego ty: W Hurtworld na jednym koncie miałem ponad 0,5k godzin ale sprzedałem konto koledze bo miałem tam dużo gier, było to ponad pół roku temu jak jeszcze miałem ekipe. Teraz mam konto z kupionym HW i nabijam godziny codziennie grając u was najczesciej na s6 lub s1. Nie nawidze osób, które cheatują w grach. Nie rozumiem co im to daje... Myślą, że sądzięki temu lepsi? I tak wyłapią prędzej czy później BAN'a. Taka jest prawda. Dzisiaj jak wbił admin na s6 to pare banów w ciągu 10min poleciało :/ Ale cheaterzy niestety pod nieobecność Admina zdążyli popsuć gre innym. Pare osób dzięki im opuściło serwer i potem już nie widziałem żeby dołączyli. Nie nawidze też obrażania i wyzywania na czacie. Proszęo pozytywne rozpatrzenie mojego podania ;),pozdrawiam Kapec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...