Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] JamaTo_

JamaTo_

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: JamaTo_
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: JamaTo_
  • SteamID: 76561198092099215
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: Nie gram w żadnej ekipie, gram sam z kolegą.
  • Imię: Klaudiusz
  • Mikrofon:  Posiadam.
  • Mutacja:  Przeszedłem mutacje.
  • Znajomość regulaminu:  Regulamin znam dość dobrze lecz nie na perfekcje.
  • Znajomość gry: W hurtworlda gram od samych początków gry, mam 1500godzin także o mechanice ITP. mogę powiedzieć dużo.
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:  9 godzin w  pierwszych trzech dniach po WIPE.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak, byłem moderatorem na jednym bardzo popularnym serwerze.
  • Coś o sobie: Mam na imię Klaudiusz. Liczę już 17 lat. Urodziłem się w lutym. Jestem osobą miłą, przyjazną oraz kulturalną. Potrafię zachować zimną krew w trudnych sytuacjach. Jestem osobą godną powierzenia obowiązków oraz tajemnic. Jeżeli jest sytuacja wybierania między mną a inną osobą, większość stawia na mnie bo wie, że można mi zaufać. Jestem osobą która każdego stara się traktować bez żadnych nieformalności, to znaczy równomiernie bez faworyzacji. Jestem osobą o dużym poczuciu humoru ale wszystko z umiarem.
  • Dlaczego Ty: Chciałbym sprawdzić się w roli helpera na waszym serwerze, mieć możliwość pomagania graczom z jeszcze większymi środkami dostępnymi na tej randze, często gracze ostro się tyrają na serwerze a akurat nikogo nie ma z administracji, dlatego jestem aktywną osobą i mogę temu zapobiec. Jestem osobą pomocną tak jak wyżej już wspomniałem i bardzo odpowiedzialną dlatego myślę że nadaję się na owe stanowisko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...