Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Jadwiga

JadwigaToKox

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: JadwigaToKox
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Jadwiga
  • SteamID: 76561199158499886
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: JD 
  • Imię: Maciek
  • Mikrofon: Jest posiadany
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: 8/10
  • Znajomość gry: 9/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: (poniedziałek-piątek) 5h dziennie. weekend 8h dziennie 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie ale fajnie spróbować czegoś nowego
  • Coś o sobie: Mam na imię Maciuś, w hurta gram od kwietnia 2016 roku, wiem wiele o tej grze a w kwestii godzin mam około 3100h 
  • Dlaczego Ty: Ponieważ ostatnimi czasy gramy dużo na waszych serwerach i jest odczuwalny brak administracji np na serwerze s1 jest bardzo dużo osób które bez żadnych konsekwencji obrażają innych graczy co często skutkuje tym że poszkodowana osoba opuszcza serwer. Myślę że jestem odpowiednią osobą do pełnienia roli helpera ponieważ jestem bardzo pomocny oraz dbam o kulturę i chcę aby wasze serwery podtrzymywały jak największą liczbę graczy przez cały wipe..
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...