Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] InOk!

InOk!

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: InOk!
Nick w grze: InOk!
Imię:  Mateusz 
Mikrofon: Sprawy.
Mutacja:  Tak 
Znajomość regulaminu: Tak 
Znajomość gry: Tak bardzo duża, jak ich wszystkich komend.
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Na tygodniu 3-5 godzin lub więcej. 
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak na x100.
Coś o sobie:  Mam na imię Mateusz mam 16lat , ćwiczę siatę gram, uczę się, jestem miły,pomocny. Mieszkam niedaleko Radomia, po za tym interesuje się elektryką.
Dlaczego ty: Posiadam duże doświadczenie w grze , ogromną znajomość komend tych potrzebnych i nie potrzebny, staram się szybko interweniować w trudnych sytuacjach i rozwiązywać problemy. Staram się wykonywać polecenia osoby nadzorującej nad moją pracą. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...