Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] DumbasS

Pepek32

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Pepek32
Nick w grze: DumbasS
Imię: Maciej
Mikrofon: Działa
Mutacja: Jak najbardziej
Znajomość regulaminu: 8/10
Znajomość gry: 9/10
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 9/10 godzin w tygodniu, weekendy 24h 
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Niestety nie dlatego chciałbym się sprawdzić w tej funkcji :D
Coś o sobie: Nazywam się Maciej mam 16 lat. Mieszkam w małej wsi Niegowonice. Interesuję się sportem oraz informatyką. Mój rozmiar buta to 46.
Składam podanie na serwerownię po raz 3 ponieważ wcześniej były na mój temat negatywne opinię na temat wulgarnego słownictwa. Uważam jednak, że minęło dużo czasu i się zmieniłem.
Dlaczego ty: Lubię pomagać innym graczom. Również w pracy serwera co okazałem na ostatnim evencie. Jestem osobą aktywną, która kocha sobie pograć z ekipą. Myślę, że jestem w miare odpowiedzialną osobą. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...