Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Avaschi

Avaschi

Rekomendowane odpowiedzi

wQi2z3X.png

Cześć! Jestem Paweł, pochodzę z Torunia. Chodzę do technikum (kierunek mechanik samochodowy), 4 klasa.
Jestem osobą dość ambitną, szybko się uczę. Myślę że jestem osobą komunikatywną, która potrafi dogadać się z większością ludzi, pomaga mi w tym moje poczucie humoru, 
co zawsze wpływa na całokształt rozmowy. Oprócz tego jestem perfekcjonistą, nie robię niczego na odwal, tylko robię to najlepiej jak potrafię. Oczywiście mam też trochę wad,
ale o wadach się nie mówi tylko je zwalcza, co też próbuje robić.

Co do wymagań, to spełniam wszystkie. 

Nick na forum: Avaschi 
Nick w grze: Russia Boy
Imię: Paweł
Mikrofon: Tak  
Mutacja: Tak  
Znajomość regulaminu: Tak  
Znajomość gry: Tak, ok 300h ✓ 
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 3/5h dziennie
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie

L0c5m9v.png

Tak jak wspomniałem prędzej jestem osobą komunikatywną, a to jest chyba priorytet jeżeli chodzi o cechy charakteru do tej posady, stawiam na kontakt z graczami, bo przecież opiekun od tego jest, by rozmawiać z graczami i im pomagać, a chęć do pomocy mam. Oprócz tego potrafię współpracować w grupie, więc nie będzie problemu dogadania się z resztą teamu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...