- 0
ts3 Nieładne zachowanie na TS3
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
Vasto_Lorde
Dzień dobry drodzy użytkownicy i administracjo forum!
Ta wiadomość jest skierowana do osób kierujących serwerem TS3 hw69.pl. Dzisiaj około godziny 20 mój serwer TS3 został "zaatakowany" przez nieznośnego bota, który reklamował Wasz serwer TS3(wysłał wiadomość głosową do wszystkich online). W moim TS3 została wykorzystana mała luka, która zostanie szybko załatana. Bot podał się za administrację mojego serwera i skończył wiadomość z przekazem 'proszę przejść na nasz serwer, ten zostanie wyłączony za 5 minut'.
Jeśli było to działanie zlecone przez administrację - cios bardzo poniżej pasa, sami wystawiacie sobie reputację. Jeśli odbyło się to bez waszej wiedzy(w co wątpię, nagranie które zostało puszczone nie zrobił pierwszy lepszy ktoś) - mam nadzieję że sprawca zostanie ukarany
2018-03-04 19:01:47 VirtualServerBase Info client connected 'bot'(id:17699) from 81.103.248.139:52248
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.