-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
62
Odpowiedzi opublikowane przez Marszol
-
-
周五将会有大量玩家。
-
1
-
-
A jeśli jest początek wipe i postawili meina powiedzmy że w 50%zabudowany i odro nie mają jeszcze
-
Zadam pytanie autorowi
Spada meteor ekipa powiedzmy 2 osoba idą spróbować coś ugrać. Powiedzmy że coś tam zdobyła mija rajd mod z meteoru i chuj wyteoac nie mogą jakoś bronić swojej bazy nie mogą. Co im zostaje pierdolnac quita bo nic im nie zostaje przez rajd mod na tepanie do bazy. Rozumiem co chcesz tą zmianą zmienić ale nie zawsze to będzie tak działać jak byś chciał bardziej tym zniechęcisz ludzi do gry na tym serwerze
-
Chyba przegłosowane. ❤️
-
1 minutę temu, Matheo0192 napisał:
dużo wieciej
10 betonów =10c4
Głupi przykład
10 c4 dla osób grające do max 3 os myślisz że to mało? Spójrz na to że nie każdy gra ekipa 10os
Teraz, Marszol napisał:10 betonów =10c4
Głupi przykład
10 c4 dla osób grające do max 3 os myślisz że to mało? Spójrz na to że nie każdy gra ekipa 10os
A i dodając przy ścianach przesuwnych /sklejanych ceki lubią się bugowac co daje większą ilość na rajd danej bazy
-
2
-
-
Pamiętaj matheo że grają też małe ekipy co na wipe 100 cek nie mają więc wygodniej im pikać bazy na krzyż gdzie ściana metalowa na 2 a metalowa ukosna na 1. Nie miejmy na uwadze tylko dużych ekip tylko małe oraz osoby grające we 2 albo solo bo takie również grają
-
1
-
-
Tutaj akurat przyznam ci rację. Pozdrawiam
-
1
-
-
5 minut temu, TomaszWywrota napisał:
Kiedy to był sklejaki i sie w 3-4 sadziło mainy teraz jest teraz i nikt nie gra na mainach tylko wszyscy w podwieszakach paskudnych
Nie zgodzę się grają ludzie nadal na meinach.
-
1
-
-
Wracając do tematu to może nie usuwać rc tylko zmienić resp wraków na krótszy.
-
Jestem na NIE
Dlatego?
Proste ekipy 2/3osobowe za dużo wtedy nie popijają. Kiedyś ludzie budowali krzyże meiny na respach i się żyło.
-
1
-
-
Grałem jak najbardziej i nie miałem problemu z znalezieniem wraku
-
Jest to serwer 4fun X1000 masz kit auto więc w czym problem zrobić kolejne. Na takim serwerze usunięcie tej komendy nic praktycznie nie daje
-
Przecież jano wystartowało a ludzie nadal tutaj a po 2 @ Truman235 to dla ciebie powód żeby teraz serwerownia hw69 robiła to co jano? Bo na to wychodzi z twojej odpowiedzi
-
Takim czymś tego nie ominiesz w 100%nigdy
-
A jest na serwerze (easy) dodawać taką funkcję? Myślę że nie. Argument?
Wipe są w tygodniu i znajdzie się kilka osób co będą grały i miały czym pikać o 12 kolejnego dnia o c4 nie problem
-
Dla mnie to pomysł zajebany z jano
-
2
-
-
Koks
Kawa czy herbata
-
Huhuha huhua nasza zima zła
-
1
-
-
Co wygram?
-
1
-
-
-
Myślę że wypalił by taki pomysł typu gracze z s1 nawet by tam grali jakby mało się działo na s1 kilka dni po wipe
-
2
-
-
5 minut temu, SamurajX9 napisał:
O Ja chętny na taki serwer może i isamu by zagrał 🤔
Isamu może frytki do tego chcesz jeszcze?
-
1
-
1
-
-
Na próbę server taki z 2k17r mógłby wypalić tylko powinien być ogłoszony z tydzień wcześniej żeby do ludzi zainteresowanych doszło.
-
2
-
-
Myślę że ruletka to dobry pomysł z tego co pamiętam kiedyś już ludzie pytali czy będzie może @ !Dark! Pamięta bo mi się coś kojarzy że były takie pytania. Pozdrawiam
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Nowe Miejsca na na mapie
w Pytania, problemy
Opublikowano
Powiem szczerze że to nie nje wszyscy wiedzą gdzie znajduje się jakaś nowa lokacja jest w porządku. Dlaczego? Nie poznałeś mapy to twój ból że nie jesteś w stanie znaleźć np budy na fabryce