Skocz do zawartości

[legacy] Ekipa THC

MichaLPL

Rekomendowane odpowiedzi

1.Osoby to widziały. A wszyscy wiedzą że ja pilnuje w h..... porządku i pomagam adminom ogarnąć serwer podpowiadam co zmienić itp. Kozak by nie miał tyle ludzi jak by na starcie s1 z Judaszem mu nie podpowiadali co zmienić. 2.Potrafiłem się przyznać że pobrałem na 30min espa aby wkręcić młodego z ekipy. 3. A ty nie masz odwagi się przyznać że chcesz zostać na hwpoland sup. I do tego usunąłeś temat żal mi cię

36 minut temu, Dziubix napisał:

A mi Cię żal bo nie odpisałeś dlaczego już nie jesteś w administracji na HW***** i w tej chwili się przyznałeś że miałeś ESP dziękuje dobranoc

Ale łomny jesteś już pisałem że hibi za to że go nie tepłem po zabiciu a miał itemy na baze mi dał bana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...