Skocz do zawartości

[legacy] Ekipa REKT

fuzkline

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym przedstawić "moją" ekipę.

Na początku nazywaliśmy się REKT, z czego często zmienialiśmy tę nazwę, bo nikt nas nie lubił na żadnym serwerze xD, nie no trochę śmiechłem. Byliśmy największą konkurencją dla wszystkich teamów danego serwera.

Gramy ze sobą ponad rok, jesteśmy w większości "przyjaciółmi" i mamy niespotykany klimat :). Przegraliśmy ze sobą wiele godzin, które ciężko jest policzyć. W podstawowym, składzie liczymy około 10 osób, z czego ostatnio z jedną ekipą połączyliśmy teamy i zrobiło nas się formalnie 16 osób. Wiadomo, nie siedzimy cały czas w pełnym składzie, bo nie traktujemy wspólnej gry, jako przymusu. Jeżeli ktoś ma chęć grać, to gra, jak nie, to rozumiemy i nie "wywalamy", jak to bywa w obecnych teamach. Jak już wspomniałem, jesteśmy przyjaciółmi z internetu (jak to brzmi xD).

W drużynie mamy kilku młodych graczy, jaki i starszych (najstarszy Arek ma 32 lata), ale mimo tego wszyscy świetnie się dogadujemy.

Na ogół jesteśmy przyjaźni, chyba, że ktoś nas atakuje, to wtedy nie ma przeproś.

Jeżeli ktoś jest tak samo świrnięty i jest świetną osobowością, chętnie się zgadamy i pogramy razem :).

Do zobaczenia na serwerze!

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...