KrzysiuTV
-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
2
Odpowiedzi opublikowane przez KrzysiuTV
-
-
Wchodze do lunchera i mam napisane inactiv i nie da sie nic zrobic
-
#witam boniesy duze zima # airfield lotnisko red # transit male zima # wulkan bambik zakręt koło luku bambik skały w strone małych #skrzyzowanie red obok duzych na jesieni #TBN zima skały obok napro #kanapka zima skały obok napro # Zakret zima droga na zime łączenie zima jesien # luk zima za małymi na zimie #poniewierka podwieszak kolo duzych na zimie #jaskinia polana za duzymi na jesieni # toxicy skała na przeciwko duzych na jesiesieni wizawi wiatraka # MR polanka zelaza koło luku bambik #torpedy przy respie łączenie bambik jesien #jointy Łaczenie bambik jesien przy respie #Kula za bambikowymi hangami droga na jesien #polana tęczowa to ta kolo wulkanu jesien #wulkan zima obok stalowego statku na zimie obok zakrętu zima
Mam nadzieje ze troche pomogłem
-
1
-
-
limit i tak jest bardzo mały ostatnio budowałem kopalnie to ledwo na limit mi starczyło
-
mozna by było spróbowac mozna jakoś skontaktowac sie z tobą darko na pw?
-
Moim zdaniem te rangi premium to bardzo duze pay to win ponieważ dużo osob zaczyna dopiero u was uczyc sie grac czy cos a wiele ekip kupuje wszystkie rangi powniewaz bez nich nie potrafia nic zdobyc i kazdy ma bardzo duzo itemkow na starcie co niszczy gre a kolega wyzej dobrze mowi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
[Rozwiązane]problem z luncherem
w Pytania, problemy
Opublikowano
dzieki podziałało