Skocz do zawartości

GUGU - Poszukuje nowych braci :D

norekkk

Rekomendowane odpowiedzi

<span style="color: purple">GUGU</span>

Siemka, wracam po długiej przerwie do gry dzieciństwa i chciałbym zmontować jakąś fajną drużynkę do wspólnego grania. Poszukuję osób którzy na spokojnie chcą pograć w giereczkę bez żadnego ciśnienia, a także zajebiście spędzić czas w wybitnym towarzystwie. Zapytasz się jakie mam wymagania co do nowych osób, więc odpowiem ci, że są tylko dwa dobry gust muzyczny haha, a co najważniejsze poczucie humoru. 

Mam kilka planów do których przydałaby mi się zgrana ekipa. Miedzy innym w planach mam trochę urozmaicić nam granie w tą już umarłą grę po przez zebranie ekipy do wspólnej rywalizacji z innymi oczywiście z humorem a także w planach mam zorganizowanie kilku eventów na serwerze najprawdopodobniej s1.

Eventy typu:

Arenki,

PVP CAR,

Fast & Furious,

Top MODEL (specjalny konkurs dla osób uzdolnionych w budowaniu),

ROAST,

Oczywiście nie obędzie się bez nagród serwerowych typu Jakieś c4,deto,staff a także na niektórych eventach skiny do cska albo wygranie vipa na serwerze :D

Jeżeli ktoś byłby chętny do dołączenia do projektu GUGU to zapraszam do kontakt w komentarzu, na pw lub przez steam: https://steamcommunity.com/id/zeekjee/

6 minut temu, retajd napisał:

eventy by się przydaly, na razie jest niby /br, ale gdyby było tego więcej, to na pewno by było na plus
kiedyś były np pvp car na arence, to było spoko

Jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli to już niedługo, na serwerze zobaczymy kilka eventów zorganizowanych oraz sponsorowanych przez moją osobę :D

Ale akutalnie szukam osób które mi trochę w tym pomogą :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...