-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
10
Odpowiedzi opublikowane przez EzBanWidzowie
-
-
2 godziny temu, !Dark! napisał:
Z tym to się akurat nie zgodzą, bardzo dużo serwerów ma WIPE w środku tygodnia z bardzo dobrym rezultatem. Ponadto aktualnie sezon zimowy + różne przerwy świąteczne by temu sprzyjały. Wydaje się to najsensowniejsza opcja jako czwartek wieczór na zajęcie miejscówek, a pierwsze noce to i tak dodatkowo blokada raidów. Jednak nie wiem czy warto tak bardzo mieszać z WIPE serwera które i tak odbywa się raz na 3 tygodnie..
Ale s5 to nie jest pierwsza lepsza x15 gdzie każdy wchodzi na 3h pograć i wyjść i czekać do next wipea. Skoro tak to nie widzę głosów na nie ludzi z s1 to niech na s1 będzie wipe w czwartek a na s5 w piątki. i co teraz?
-
5 godzin temu, !Dark! napisał:
To może żeby nie mieszać z godzinami WIPE na s5 w czwartki o 16:00?
NIE NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE!
Największy sens to by miało przesunięcie s5 na 17 np, bo najmniej kombinowania ale pomysl z czwartkiem to najgorsze co można wymyślić. Nikt nie będzie wipea w środku tygodnia zaczynał.
-
1
-
1
-
-
46 minut temu, Marszol napisał:
Może odrazu już każdą noc od 23-6 antyrajd bo co? Wybuduj się tak żeby cię nie spikali w nocy a nie odrazu robić antyrajd, bawmy się tą grą bo ile można. Usunąć utrudnienia dodać tylko łatwiznę
Ja jako gracz grając dzień w dzień wipe po wipe też nie lubiłem pojawiać się na respie ale cóż ale w jakimś stopniu tu chodzi żeby być najlepszym. Pokazać kto rządzi na danym serwie.
No właśnie, bawmy się. Raidując na online a nie o 4 nad ranem.
-
1
-
-
3 godziny temu, Kizo napisał:
akurat bankroll studio odpowiada na maile, ale nic poza tym 😂
to chyba tylko na wybrane xd
-
7 godzin temu, Sobus napisał:
ale sam deweloper tej gry(czyli twórca) powiedział że to nie jest bugowanie. chyba nie rozumiesz o czym gadamy i nie umiesz czytać z zrozumieniem.
A to ciekawe
1. Ciekawe z kim i jak sie kontaktowałeś bo obecnie od paru lat kontakt z dev hw jest praktycznie niemożliwy bo chłopaki graja zawodowo w valoranta.
2. V1 jest martwe od 3 lat co najmniej więc faktycznie nikt nic nie będzie z tym robił.
3. Gdyby było jak mowisz nic by nie zmienili między v1 a v2.
-
To dotyczy również Waszej serwerowni, nie macie innych zabezpieczeń, a fakty sa takie ze na v2 jest podobny problem co na v1 tylko skala odrobine mniejsza.
-
1 godzinę temu, Madani napisał:
Akurat V2 a V1 to niebo a ziemia jeśli chodzi o kwestie cheatów.
Nie wiesz o czym mówisz. To że cheaty nie sa ogólnodostępne nie znaczy ze ich nie ma. Nie wiem jak u was na serwerach ale generalnie czy to na officialach czy na hurtfunie od cheaterow się roi.
-
1
-
-
W dniu 29.06.2020 o 20:46, !Dark! napisał:
Da się, ale trzeba ją pobierać ręcznie tak jak mody, czyli na jedno wyjdzie.
Możesz napisać po polsku?
Jeśli chodzi o wślizgiwanie się po ścianie, to już samo w sobie jest niezamierzone przez twórców, czyli jest bugiem.
Nie zgodzę się że jest niezamierzone. Na początku w hw do kontenerów np na jesiennych hangarch można było wskoczyć samemu ale zmniejszyli skok, natomiast zostawili skrzynki. Po skrzynkę można dostać się z pomocą kolegi, bądz z pomocą auta i quada gdzie również często gęsto wykorzystuję sie spamowanie skoku.
-
1
-
-
18 minut temu, Xxx napisał:
Lajt skoro ludzie tam graja to widocznie im takie warunki serwera pasuja. Jak dla cb za łatwo idz na trudniejszy
pewnie bedziesz tam grał sam
Albo dlatego ze nie ma żadnych serwerów do hw poza bobrem 🤔
-
2
-
-
7 minut temu, LightKasaro napisał:
s2 to x1, które miało spełnić mokre sny o starych officialach non-steamowców i po liczbie graczy śmiem twierdzić, że to był niewypał. Jakby powstał serwer z bardziej przystępnym dropem, przynajmniej x2/x3 to byłoby ciekawie, bo i steamowi gracze by się zlecieli i ta grupa, dla których x1 to za mało.
XD
Niewypał bo mało osób ale mało kto wie jak grac bez tpków w tej chwili.
-
1 godzinę temu, !Dark! napisał:
Ciekaw jestem jak taki s1 x5 wyglądałby całkowicie bez TP/warp/home. Czy byście się w takim świecie znowu odnaleźli i nie był zbyt dużym wyzwaniem
.
Myśle że s2 pokazała że mało kto odnalazłby się na takim serwerze
Pamiętam z 2 ekipy które o 2 w nocy biegały po kilka razy z respa do bazy na jesieni bo klepaliśmy im totemy na sasquatach XDDDD
-
1
-
-
5 godzin temu, !Dark! napisał:
To może całkowite wycofanie teleportów?
Ja tam jestem za XD
-
1
-
-
6 minut temu, eGzO napisał:
Ale wiesz dobrze że zakazanie tego na x5 oraz x3 bedzie skutkować też tym że będzie to zakazane na x1000
ale wiesz że możesz złożyć propozycje żeby to nie dotyczyło x1000 czy x15
-
Teraz, eGzO napisał:
Meteor, kruki, Hangary, Yeti nawet
w jeden dzień potrafimy z ekipą na x1000 ponad 6 staków deto ogarnąć.
mówie o x3 i x5
-
a może powinno
według zamysłu deweloperów dropi tylko na hangarach i hangary powinny byc głównymźródłem, każdy ma taki sam dostęp i wtedy to faktycznie zalezy od poświęconego czasu ale deto obecnie dropi raz na ruski rok. Nie opłaca się chodzić na hangary żeby w ciagu 5 godzin wyciągnąc 1 deto.
-
Jest to bug gry jak najbardziej
Jeśli mi nie wierzysz napisz do Klauza24 (community manager) na steam na pewno Ci odpowie, że Spencer - CEO hw, walczy z tym od lat.
Poza tym jak widać po ankiecie i postach sporo osób jest za usunięciem, a osoby które nie chcą ich usunięcia są to głównie osoby którym pasuje wybudowa maina n a300c4 i nietykalność do końca wipea. Po własnym mainie widzę że to jest przesada przy takim dropie deto na hangarach.
-
1
-
-
24 minuty temu, Adrianek napisał:
Według mnie lepiej było by zniczyć tego meina ze sklejaków niż dawać bana na 7dni
Gdyby znalazł to administrator baza została by poprostu zniszczona, a jeżeli znalazł by to jakiś gracz itemy z meina można było by dac jemu. Wtedy ci co będą budowali meiny ze sklejaków będą mieli nauczke aby ich nie budować 🍁
Raczej niewykonalne, za dużo zachodu, ktoś z administracji musiałby mieć dostęp to komendy noclip poza Darkiem co skończyłoby się masą skarg i nieporozumień.
Poza tym to w sumie na jedno wychodzi czy ban czy zniszczenie i oddanie itemów, 90% z tych graczy wyjdzie i wróci na next wipea. Ci co chcą grać dostosują się i przebudują zanim dostaną bana.
-
Grając w 6 osób na s5 po 10h dziennie, nie mając vipów nie jesteś w stanie spikać żadnej większej miejscówki na offline a co mówic o zabawie na online...
1 godzinę temu, MrQoodaq napisał:JESTEM NA NIE !
sKORO GRA UMOŻLIWIA TAKIE BUDOWANIE NIECH ZOSTANIE
Jak już wcześniej pisałam pod innym postem 'nie zostało to wymyslone, a znalezione przez graczy. Nigdy nie było zaplanowane przez deweloperów więc jest to zwykły błąd gry, który nie został naprawiony bo v1 zostało porzucone. Dowodem na to jest próba walki ze sklejakami na v2, gdzie twórcy usunęli filary i nie raz aktualizowali system budowy.'
-
1
-
-
Zagłosowałam na ban na wipea ale dobrze byłoby zeby faktycznie było to pilnowane żeby nie było sytuacji że komuś ban się kończy 2 dni po następnym wipie i ban powinien być poprzedzony upomnieniem i czasem na przebudowe bazy. Dodatkowo na s5 ban na 7 dni a nie na całego wipea, żeby baza tylko się wydymiła.
Wprowadzenie takiej zmiany powinno być dobrze ogloszone na forum i przede wszystkim przez helperow/modów na serwerach na poczatku pierwszych 2 wipeów. Należałoby rownież dodać wiadomość na czacie o istnieniu takiego zakazu, aby zawsze ktoś kto po raz pierwszy wchodzi na serwer nie był zaskoczony w połowie wipea.
-
2
-
-
-
49 minut temu, Drzyzu napisał:
dziwne bo jest nas dwóch
Jak ktoś wchodzi na WIPA który zaczyna się 22 listopada 2019r, i jest napisane ze kończy się 20-go grudnia to powinien zdawać sobie sprawę że w b.r. wipe na S5 skończy się 20go grudnia.
A w ogóle pomyślał ktoś co z tymi osobami, które zbierają ceki żeby sobie coś piknąć bo są w przekonaniu ze WIPE kończy sie 20go a jutro zalogują się i będą na respie na nowym "wajpie"?
Jestem na NIE.
Tylko że juz po tygodniu wipea ktoś z administracji mówił o tym że jest możliwość że wipe odbędzie się tydzień wcześniej ze względu na święta, więc pomysł i propozycja nie wzięła się znikąd, a nie oszukujmy się 20 to nie był najlepszy termin od samego początku.
Pomyślałeś np o osobach które chcą spędzić w święta czas z rodziną a nie grając w gre?
Pomysl teraz o tym inaczej, jesli wipe będzie 20 to na serwerze po 4 dniach będzie tyle samo ludzi co w dniu dzisiejszym, a o to głównie chodzi żeby wipe trwał jak najdłużej, z jak największa ilością osób. Po co komu serwer z wipem co 4 tyg skoro wipe skończy sie po 4 dniach bo nie bedzie na nim graczy.
-
2
-
-
41 minut temu, Drzyzu napisał:
Czy zawsze musi być tak że jak już jakaś ekipa została wypikana to pisze na forum o wcześniejszy WIPE? Przecież niektórzy gracze cały czas na S5 grają i kleją
o godzinie 18 12 osób na serwie z czego 6 z twojej ekipy XD
Poza tym to nie chodzi o to czy ekipa została wypikana czy o ilość graczy teraz, a o ilość osób w momencie wipea, bo nie wiem czy sobie zdajesz sprawe ale 20 to taki średni termin na granie w gierki i ilość osób będzie na pewno mniejsza.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Propozycja dotycząca wipe S1 i S5
w Pytania, problemy
Opublikowano
to przesuń s5 na 17 albo 18 i będzie git ale na czwartek to jest poroniony pomysł. Zdechnie jeden z popularniejszych serwerów. Bo ludzie będą w czw wchodzić na s5 pograją i pójdą na s1 w pt i tak zostanie 40 osób w 2 dzień zamiast 80.