Skocz do zawartości

EastYY

Użytkownik
    3
Treść opublikowana przez EastYY

1. Dzięki za pomoc tzn za odpowiedź ale to nie to właśnie jest to bardzo podobne wznowiłem temat może ktoś inny będzie znać odp. Kurde nie odpisywałem przepraszam XD
  2. Hej wiem trochę dziwny tytuł, w końcu to forum do hurtworlda ale tak poszukuje muzyczki. Pytanie kierowane szczególnie do osób które grają już tu z 4/5 lat ponieważ mniej więcej w tedy była (lub wciąż jest) ruletka z vipami i itemkami na serwery lub 2 zakładka bodajże sklep z kupnem vipów bodajże coś takiego w każdym razie 1 z tych zakładek przekierowywała nas do strony która była reaktywna z naszym kursorem i właśnie na tej stronie była taka super nutka. Szukam jej no od 4 lat. Ostatnio wznowiłem poszukiwania i doszedłem do tego, że może to być typ tropical house. Mam prośbę, jeżeli ktoś jest w stanie pomóc to proszę o pomoc. załączam ss z starej strony kiedy była zakładka ruletka edit: dodam, że nutka jest podobna do Petit "Biscuit-Sunset Lover"
  3. Cześć tak jak w tytule poszukuję muzyki. Była ona w sklepie albo w zakładce gdzie się losowało różne nagrody na serwer hurtworld było to z 3/4 lata temu może troszkę mniej starsi gracze pewnie będą wiedzieć o co chodzi więc jeżeli ktoś może pomóc to proszę o pomoc bo tej muzyki już szukam parę ładnych lat może on jeszcze jest w jakiejś zakładce ale nie słyszałem nigdzie
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...