Skocz do zawartości

Drzyzu

Użytkownik
    10
  • Ostatnia wizyta

Odpowiedzi opublikowane przez Drzyzu

1. 3 godziny temu, MlodyR napisał:

Na szybko liczy tylko glosy z forum ktore widze to... Adrianek na nie i Drzyzu... Dwie osoby... Na tak JA ALIG 7DAYS WIZIO MASHA WATWOJ  MAGIAPO3RA NIKO527 WIN3ER MR.KAMILOO to co widze i jeszcze sa jakie glupie pytania dlaczego... WIEC podrawiam :D jest 2 czy 3 osoby beda blokowa WIPE... To serwer x3... I WIPE raz na miesiac :D ha ha

Osoby, które wymieniłes ze sa na tak wszystkie mają bana lub miały na 7 dni (lub ktoś z ekipy) więc to jest oczywiste ze beda na tak :)

3 godziny temu, MlodyR napisał:

DRZYZU twierdzil ze zgodzi sie na WIPE jak kazdy uzna ze wygral WIPE wiec jak chce to otworze mu MEINA dam mu 70 deto i 50 C4 i moze wtedy bedzie git? :D ha ha szkoda slow :D

Po co wypisujesz takie bzdury? Nawet nie chce mi się wypowiadać na to co napisałeś.

Nie siej propagandy!

3 godziny temu, Matwoj24 napisał:

daj mu tego maina niech sie dzieciak cieszy  xDDDDDDDDD

Po tych wypowiedziach widać kto tu jest dzieciak. 

Nie będe już się wypowiadał w tym temacie - nie ma sensu.

Ale pozdrawiam wszystkich tu obecnych i życzę miłej gry.

2. 9 minut temu, Groszka napisał:

o godzinie 18 12 osób na serwie z czego 6 z twojej ekipy XD

dziwne bo jest nas dwóch :)

10 minut temu, Groszka napisał:

Poza tym to nie chodzi o to czy ekipa została wypikana czy o ilość graczy teraz, a o ilość osób w momencie wipea, bo nie wiem czy sobie zdajesz sprawe ale 20 to taki średni termin na granie w gierki i ilość osób będzie na pewno mniejsza.

Jak ktoś wchodzi na WIPA który zaczyna się 22 listopada 2019r, i jest napisane ze kończy się 20-go grudnia to powinien zdawać sobie sprawę że w b.r. wipe na S5 skończy się 20go grudnia.

A w ogóle pomyślał ktoś co z tymi osobami, które zbierają ceki żeby sobie coś piknąć bo są w przekonaniu ze WIPE kończy sie 20go a jutro zalogują się i będą na respie na nowym "wajpie"?

Jestem na NIE.

• Trollujesz czy tak na serio? 1
    • Bardzo słabe 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...