Skocz do zawartości

Dada

Pener
    190
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

15

Odpowiedzi opublikowane przez Dada

1. 1 minutę temu, Staalinowsky napisał:

chcesz kończyc wipe w 1 dzien czy miec wiecej baz do pikania od drugiego dnia gdzie wiecej ludzi bedzie gralo ? Nie wiem czy grales na społeczniakach ale taki pomysl sie udaje. Wiadome jest to, że bazy nie da sie nigdzie schowac bo przychodza osoby odpalone i w nocy jezdza i szukaja. Grając MASÓWĄ jest to prawie wiadome że bazy nie bedzie jak tylko dostaniecie kity... A to wlasnie jest blokada ktora prowadzi do tego, aby od razu wieksze ekipy ktore mają kilka vipow/svipow czy nawet evipow nie pikali od razu... u made my day man xD Spoko i tak pewnie pójdzie jeszcze nie jeden wielki hejt na to czy nawet płacz, ze masówy tego nie chcą bo maja kity i co maja z tym zrobic jak musza czekac do przyszlego dnia ale no coz... 

Raidblock w nocy zakaz sklejek i bedzie git bo blokowac pikanie na 24h jest dla mnie bez sensu..

2. 1 minutę temu, Staalinowsky napisał:

Co wy wgl tam gadacie zeby sklejaki zostały... Chce wam sie grać całego wipe żeby piknąć jedną wielką baze bez worth i tak skonczyc majac do pikniecia jeszcze inne duże bazy ? 

ja to jestem za wywaleniem sklejaków, dodaniem custom mapy poprzez pobieranie jej tak jak i modow do s6 itd., zwiekszenie limitu budowy, co was tak bolą te sklejaki ? bo macie opancerzone bazy na 150+ c4 ? bedzie można robić przesuwane więc i tak dużo bedzie wychodzić. A jeżeli bedzie możliwość to i jeszcze wprowadzenie auto eventów co urozmaiciło by to rozgrywke a także wtedy nie bedzie nikt plakal ze tylko z hangarow czy meteorow leci deto/c4. Dodatkową moją propozycją jest raid block trwający od dnia wipe od godziny 16 do nastepnego dnia do godziny 8/10 rano. Napewno wtedy będzie większa ilość osób grała gdyż nie stracą tak szybko bazy. 

Może jeszcze niech wprowadzą całkowity zakaz pikania ?

• Zmieszany 1
  3. 3 minuty temu, eN. napisał:

Narzekaliście na brak nowości, więc nowości będą!

Oddajemy Wam do dyspozycji temat, który ma nam umożliwić poprawianie starych serwerów jak i wprowadzenie nowego!

Pobawcie się chwilę w technika, zastanówcie nad tym co Wam się podoba, co Wam się nie podoba. Fajnie jakbyście zasugerowali nam co powinniśmy zmienić a co wprowadzić.

Zaczynamy :)

Zakaz sklejek, limit budowy 20% w górę i będzie bajka 💪💪

• Like 1
    • Dzięki 2
  4. 2 godziny temu, papieszu napisał:

Witam po ostatniej aktualizacji, że tak się wyrażę oberwało się graczom bez rang. A konkretnie zabranio im warp kule. Większość graczy piszę teraz, że serwer jest P2W (pay2win jakby ktoś nie ogarnął)
    Może przejdę do konkretów.
    Najprościej i najsprawiedliwiej było by usunięcie warpów bo nie ukrywajmy dają one ZBYT dużą przewagę na starcie wipe. Więc jeżeli mamy być fair wobec każdego to albo usunięcie warpów albo zrobienie MAX 2 KULA STATEK dla każdego z tą sama ilością cd (1h) :), wtedy rozgrywka będzie o wiele ciekawsze automatycznie pojawi się wiecej aut chociażby na samo przejmowanie meteorów.
    Liczę na burze w komentarzach (hejt mile widziany) 8:) 

Oj tak jestem mega mega za

Zobaczyć auto na s1 w pierwsze 2 dni wipe to jest wyzywanie xdd

• Like 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...