-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
15
Odpowiedzi opublikowane przez Dada
-
-
Trawa
-
1
-
-
Krowa
-
1
-
-
Iran
-
1
-
-
Numer
-
1
-
-
Rowerzysta
-
1
-
-
Traktor
-
1
-
-
Sowa
-
1
-
-
Sanki
-
1
-
-
Laska
-
1
-
-
Emanuela
-
1
-
-
Rower
-
1
-
-
Aparat
-
1
-
-
8 minut temu, Madani napisał:
Na s1 było 75 osób na wipe, gdzie jeszcze 3/4 wipe temu było ich ledwo 40-50.. to jednak przybyło;p
Dokładnie tak
-
1
-
-
1 minutę temu, Madani napisał:
Chodzi mi o zwiekszenie dropu ze skalek typu zima-red
-
1
-
-
Zwiekszenie dropu kolorkow
-
Szybka noc
-
3
-
-
1 minutę temu, Staalinowsky napisał:
chcesz kończyc wipe w 1 dzien czy miec wiecej baz do pikania od drugiego dnia gdzie wiecej ludzi bedzie gralo ? Nie wiem czy grales na społeczniakach ale taki pomysl sie udaje. Wiadome jest to, że bazy nie da sie nigdzie schowac bo przychodza osoby odpalone i w nocy jezdza i szukaja. Grając MASÓWĄ jest to prawie wiadome że bazy nie bedzie jak tylko dostaniecie kity... A to wlasnie jest blokada ktora prowadzi do tego, aby od razu wieksze ekipy ktore mają kilka vipow/svipow czy nawet evipow nie pikali od razu... u made my day man
Spoko i tak pewnie pójdzie jeszcze nie jeden wielki hejt na to czy nawet płacz, ze masówy tego nie chcą bo maja kity i co maja z tym zrobic jak musza czekac do przyszlego dnia ale no coz...
Raidblock w nocy zakaz sklejek i bedzie git bo blokowac pikanie na 24h jest dla mnie bez sensu..
-
1 minutę temu, Staalinowsky napisał:
Co wy wgl tam gadacie zeby sklejaki zostały... Chce wam sie grać całego wipe żeby piknąć jedną wielką baze bez worth i tak skonczyc majac do pikniecia jeszcze inne duże bazy ?
ja to jestem za wywaleniem sklejaków, dodaniem custom mapy poprzez pobieranie jej tak jak i modow do s6 itd., zwiekszenie limitu budowy, co was tak bolą te sklejaki ? bo macie opancerzone bazy na 150+ c4 ? bedzie można robić przesuwane więc i tak dużo bedzie wychodzić. A jeżeli bedzie możliwość to i jeszcze wprowadzenie auto eventów co urozmaiciło by to rozgrywke a także wtedy nie bedzie nikt plakal ze tylko z hangarow czy meteorow leci deto/c4. Dodatkową moją propozycją jest raid block trwający od dnia wipe od godziny 16 do nastepnego dnia do godziny 8/10 rano. Napewno wtedy będzie większa ilość osób grała gdyż nie stracą tak szybko bazy.
Może jeszcze niech wprowadzą całkowity zakaz pikania ?
-
1
-
-
Zwiększenie Dropu Kolorków !
-
Zwiększenie dropu ammo do AR z hangarów
-
1
-
-
3 minuty temu, eN. napisał:
Narzekaliście na brak nowości, więc nowości będą!
Oddajemy Wam do dyspozycji temat, który ma nam umożliwić poprawianie starych serwerów jak i wprowadzenie nowego!
Pobawcie się chwilę w technika, zastanówcie nad tym co Wam się podoba, co Wam się nie podoba. Fajnie jakbyście zasugerowali nam co powinniśmy zmienić a co wprowadzić.
Zaczynamy
Zakaz sklejek, limit budowy 20% w górę i będzie bajka 💪💪
-
1
-
2
-
-
7 minut temu, Aeqq19 napisał:
jestem na nie... nikt nie bedzie rang kupowal
Nie wcale..
-
1
-
-
2 godziny temu, papieszu napisał:
Witam po ostatniej aktualizacji, że tak się wyrażę oberwało się graczom bez rang. A konkretnie zabranio im warp kule. Większość graczy piszę teraz, że serwer jest P2W (pay2win jakby ktoś nie ogarnął)
Może przejdę do konkretów.
Najprościej i najsprawiedliwiej było by usunięcie warpów bo nie ukrywajmy dają one ZBYT dużą przewagę na starcie wipe. Więc jeżeli mamy być fair wobec każdego to albo usunięcie warpów albo zrobienie MAX 2 KULA STATEK dla każdego z tą sama ilością cd (1h)
, wtedy rozgrywka będzie o wiele ciekawsze automatycznie pojawi się wiecej aut chociażby na samo przejmowanie meteorów.
Liczę na burze w komentarzach (hejt mile widziany) 8:)Oj tak jestem mega mega za
Zobaczyć auto na s1 w pierwsze 2 dni wipe to jest wyzywanie xdd
-
1
-
-
Fajnie sie to ogląda :))
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Wyrazy na ostatnią litere.
w Gry i zabawy
Opublikowano
Ryś