Skocz do zawartości
  • 0

Czy mój laptop da radę wyciągnąć ponad 10 FPS

lailatdw

Pytanie

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

jezeli masz nowe sterowniki to sporoboj w sterownikach zmienic np ja mam sterwoniki graficzne amd i mogle w sterowniku zmienic na optymalizacje amd to mi daje jakos 20 fps wiecej moze tobie pomoze ale nie wiem jakie masz sterowniki wiec nie wiem czy bedziesz mial takie opcje 

ja mam karte radeon hd 7600 i mam sterownik radeon i tam moge zmienic na optymalizacje amd 

Nie wiem jak jest na win 8 , 10 itd, ale jak masz 7 to ustaw sobie wygląd xp, żeby najmniej zużywał coś takiego :D

To troche doda fps , graj na jakiejś mniejszej rozdzielczości , detale na niskie , wyłącz zbędne programy jak masz zamiar grać w hurta.

Ja akurat gram na 1152x864 75hz bo mam plynną gierke a mniejsza rozdzielczośc mi nie przeszkadza i przed włączeniem hurtworlda zmieniam też rozdzielczość na pulpicie.

Daj znać ile będziesz miał ostatecznie fps :D 

Gdybyś miał jaką kolwiek karte graficzna to dodałoby troche fps a na zintegrowanej ciężko jest coś wyciągnać ;#

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...