Skocz do zawartości

Air

Użytkownik
    34
  • Ostatnia wizyta

Odpowiedzi opublikowane przez Air

1. To jest propozycja Pół dobra Pół nie bo będzie przesadą że nawet pod wieszaków nie będzie można ale też racja z tym ze tego sie spikać na on ja bym poprostu zmiejszył rajd blocka np rajd block był by dopiero o 3 do 10 czy coś takiego i by to rozwiązało sytuacje bo o 3 takiego podiweszaka można spikać bo napewno połowa ekipy lub nawet więcej będzie spała :) Pozdrawiam Air.

• Trollujesz czy tak na serio? 5
  2. Godzinę temu, Akio napisał:

Pierw trzeba bedzie graczy ogarnąć - potem można modyfikowac.

Jako wyjadacz tej gry proponował bym pare rzeczy:

Meteor

Szybsze przepalanie

Większy drop tak by nie leciało po 2 (Niebieskiego/Zielonego)

Podwójny drop deto ( tak by leciało po  2), inaczej będzie strasznie ciężko u sukcesywne rajdy. Będzie dużo baz do rajdu a nie będzie deto. (szczególnie z pluginem na żelazne dachy)

Zwiększony drop ammo.,

Mordo meteory są 

Szybkie Przepalanie to jest dobra propozycja

Dobra Propozycja

To jest przesada nawet na x5 tak nie jest że po 2 deto leci tutaj przesadziłeś

Byłem na hangarach ja bym nie dodawał więcej ammo tylko więcej skrzynek bo nic w hangarach nie ma latałem przez 1h i zlutowałem może nwm tak z 10 skrzynek więc mega słabo 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...