AdekST17
-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
3
Odpowiedzi opublikowane przez AdekST17
-
-
Coś się ruszyło w sprawie aktualizacji mapy + meteoru?
-
wiadomo co z tą podmianą mapy?
-
Jutro godz. 18:00 chyba że coś się zmieniło to niech mnie ktoś poprawi
-
Są jakieś przecieki? Będą albinosy? będą zmienione kruki? Stakes fill wylatuje całkowicie? czy vip będzie miał do niego dostęp?
-
48 minut temu, Bybluk napisał:
Nadal istnieją sugestie, aby wyczyścić raz w miesiącu lub raz na 2 tygodnie . Nie ma sensu bez wipe
są już takie serwery więc nie ma sensu tutaj na x1 wipe co 2 tygodnie
-
Ja osobiście jestem za tym aby start był o godz. 18 niezależnie od tego czy to czwartek czy piątek. Co reszta na to?
-
1
-
-
2 godziny temu, VerSus napisał:
A po co robić odro w podwieszaku jak nie ma komendy /home, do maina się nie tepniesz... Najwidoczniej musisz być jedną z p**** które się w podwieszaku budują, dla mnie to od zawsze jest czyste fra****two, jak łeb zbuduję bazę na 1-3c4 ale musisz zrobić ich 20-25 żeby się podsadzić... Zbudujcie się na ziemi/skale jebnijcie sobie mur i tyle
w takim razie usuńmy skały i wnęki... grajmy na płaskiej mapie wtedy będziesz dał rade coś wypikać
-
9 godzin temu, HurtOL napisał:
Czyli podsumowując :
-Zmiana wnęk
-Ograniczenie mapy by zapobiec stawianiu i chowanie samych skrzynek
-Dodanie albinosow
-Zakaz stawiania podwieszakow
-Stakes fill dla vipa/opcja do kupienia w sklepie
-Usunięcie palisady z trybu budowania
O co ci chodzi wariat z tymi podwieszakami? bo nie rozumiem?
-
Imo stakes fill dla vipow dobre rozwiązanie
-
2 godziny temu, !Dark! napisał:
Nie ma szans. Ewentualne wipe zapowiedziane 2-4 tygodnie wcześniej na takim serwerze.
w takim razie zapowiedz
. Mapę bym zostawił, starczy tych zmian stakes fill i palisady do wyrzucenia (no chyba że stakes fill dla vipów)
-
Jak już ktoś ma mieć problem to proszę to wyjebać w pizdu... grałem całą edycje i nie widziałem żeby miały one jakieś zastosowanie.
-
-
W dniu 24.07.2024 o 12:59, !Dark! napisał:
Na próbę można usunąć komendę stakes fill z serwera s2 (x1). Byłby to już jakiś pretekst do zrobienia tam WIPE. Tylko czy na pewno wszyscy grający na tym serwerze tego chcą?
Chyba każdy kto tam gra już sie wypowiedział więc jaka jest decyzja?
-
9 godzin temu, VerSus napisał:
Wjebać zakaz podwieszakow żeby się nie budowali jak pizdy, i drop deto lekko zmniejszyć bo ostatnio w ciągu 1h znaleźliśmy z bratem 5-6 deto
Deto to kwestia farta... tutaj nic bym nie zmieniał. Wystarczająco ciężko jest o deto
-
Stakes fill dla VIPów byłby spoko. Z tą korą to bym może jednak zostawił bo bene i tak trzeba robić a zamiast siedzieć 3h na farmieniu drewna będzie trzeba siedzieć 10h albo i więcej
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Propozycja przeprowadzenia wipe s3
w Propozycje zmian
Opublikowano · Edytowane przez AdekST17
Wychodzę z prośbą o przyśpieszony wipe na serwerze s3 mógłby on sie odbyć w ten piątek 11.07 o godz 18 . Serwer świeci pustkami a wipe sprawi że przez jakiś czas wróci do życia