Skocz do zawartości

[ZAKOŃCZONY] Turniej Quad s3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dnia 12.12.2016 odbył się turniej, w którym brały udział 24 osoby. Wyróżnione osoby zostały zapisane na półfinał turniejowy. Zwycięzcy, czyli pierwsze i drugie miejsce dostały po cztery ceki i plecak z bora, natomiast trzecie i czwarte miejsce otrzymało jedynie po plecaku z bora.

Osoby, które wezmą udział w sobotę:

1. Squbany
2.Arni
3. Damian.Wicha.1994
4. Fake-havix
5. EXTREME
6. NOTHIN....
7. TWD Dziki Dziencioł
8. Hubi[x]
9. Magiczny
10. Fr33zy1337
11. Zeus
12. MeKa

Z wyżej wymienionych osób będą wylosowani 3 gracze którzy będą losować przeciwników do rudny półfinałowej która odbędzie się dnia 17.12.2016 o godzinie 17-18. W tym dniu rozpoczniemy dalszą część turnieju na serwerze trzecim. Jak macie jakieś pytania zapraszam na ts kanał "pomoc hurtworld" a zapewne ktoś udzieli szczegółowych informacji.

Pozdrawiam HabaBaba

• Like 2

Witam zrobiłem losowanie tak wiem wy to mieliście zrobić ale ja to zrobiłem wymienię poniżej kto z kim będzie rywalizował w sobotę od godziny 17:00 Rozpoczyna się turniej

Półfinał 

Runda 1

1. Fake-havix

2. Nothin...

3. Squbany

Runda 2

1. Magiczny 

2. Fr33zy1337

3. Zeus

Runda 3

1. Hubi[x]

2. Arni

3. TWD Dziki Dzięcioł 

Runda 4

1. Extreme

2. MeKa

3. Damian.wiocha.1994

Finał odbędzie się w ten sam dzień 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...