Skocz do zawartości

Yakuz

Użytkownik
    2
  • Ostatnia wizyta

Odpowiedzi opublikowane przez Yakuz

1. Dwie godziny są wystarczające na typowych serwerach x5 a wiem że to jest owiele cięższy serwer i dla mniejszych ekipy czy graczy solo/duo to mało czasu na te wszystkie apsekty wyżej ale zostawiam to wam administracij bo ja gram w ekipach po 10os+- wiec nie mam problemu ale chciałbym pomóc tym mniejszym ekipką 
    a napewno wydłużyło by to wipe moim zadniem

2. Przychodzę z propozycją wydłużenia raidblock na początku wipe o jedną godzinę więcej na serwerze s1
    Poprawi to:
    Większe przygotowanie graczy na serwerze takim jak większa baza może jakieś bronie 
    Bardziej bezpieczni gracze solo/duo/mniejsze ekipy 
    Więcej czasu na nafarmienie itemów /postawienie maszyn 
    Plus
    Zwiekszenie ilości graczy na możliwy dłuższy okres wipe ponieważ spora część ludzi jest bardzo szybko wysadzana odrazu po tym krótkim raidblock 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...