Skocz do zawartości

StarKo

Użytkownik
    4
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

1

Odpowiedzi opublikowane przez StarKo

1. Z tych co podałeś to jedynie 4 jest w miare, lecz według mnie za mało tam oznak samej gry, czyli hurtworlda. Sam napis w sumie o niczym nie informuje i tak naprawdę osoba która widzi takie intro w filmie nie wie czy reklamujesz tanie skarpetki czy jakiś serwer :P

Myślę że najlepszym sposobem byłoby pokazanie kilka serwerów (np. s1 i s5). Wsadzić w intro jakieś urywki rajdów, pokazać forum, jakieś schowki pełne itemów itp. To przyciągnie graczy, bo pomyślą sobie że robiąc rajdy można u nas często wyjść na plus i mieć przy tym całą masę zabawy :D 

Gdyby nie fakt że mój komputer ledwo trzyma hurtworlda na 120fps to sam bym to zrobil, ale nie chce zeby jakos filmu byla w 30 fps :/

• Like 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...