Skocz do zawartości

Sobus

Użytkownik
    3
  • Ostatnia wizyta

Odpowiedzi opublikowane przez Sobus

1. 4 godziny temu, MateoGaming napisał:

Najwidoczniej ty nie rozumiesz że każda serwerownia ma swoje zasady i regulamin to że twórca Hurtworldu powiedział ci że nie ma za to bana to nie oznacza że każda serwerownia będzie się do tego stosować.

Ja sie tylko wypowiedziałem na ten temat, mi nawet pasuje ze sklejaków nie można robić bo nie ma baz na 100 c4. I niestety to on nie rozumie co ja pisze bo wyskakuje z regulaminem. hmmm sorki myślałem ze na forum mozna sie wypowiedzieć pod danym artykułem.

2. siemanko zaliczyliście sklejaki pod bugowanie, niestety pod bugowaniem tego nie można przypisać, sam gadałem z deweloperem hurtworlda jakiś czas temu. pokazałem mu sposoby na ścianki i sufity to gościu odpowiedzial że tego nie zmieni to jest kreatywność ludzi. i za to bana nikt nie dostanie więc dlaczego ktoś ma dostać bana za serwerze nosteam  ?

• Bardzo słabe 2
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...