Sebek123
-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
2
Odpowiedzi opublikowane przez Sebek123
-
-
1 godzinę temu, !Dark! napisał:
Vanilla nowipe skonfigurowana wstępnie jest na serwerze s2. Można wejść i sprawdzić co tam jeszcze zmienić na wipe w weekend.
Drop jest okej
-
55 minut temu, Elfiker napisał:
tylko żeby się itemy stakowały mięso i owronig to na plus by było
O owrongi faktycznie by się mogły stakować żeby schowkami nie zamulać serwera
-
1
-
-
34 minuty temu, nestea napisał:
X1 normalny official ❤️
Może i być x1 czysty bez niczego mi to obojętne byle by był bez wipe
-
1
-
-
41 minut temu, !Dark! napisał:
Nawet w przeciągu ciągu tygodnia. Chyba nikt z s2 nie miałby nic przeciwko. Pozostaje kwestia ustalenia dropu, czy na pewno ma być to x1? Jakie eventy dodać, jakie nagrody, jak często?
Myśle że drop x1 bez kombinowania a co do eventów to meteor co 3h z jskimiś skromnymi nagrodami był by okej
-
1
-
-
7 godzin temu, !Dark! napisał:
Mogłaby to być modyfikacja serwera s2. Jaki drop na takim serwerze? Taki jak jest x2 czy bardziej standardowy?
Prezes a kiedy można się spodziewać startu ?
-
5 minut temu, !Dark! napisał:
Mogłaby to być modyfikacja serwera s2. Jaki drop na takim serwerze? Taki jak jest x2 czy bardziej standardowy?
Myśle że to już bez znaczenia drop na S2 jest dobry ale jak zrobisz config bez zmian tylko wrzucisz oryginał to się nic nie stanie
-
16 godzin temu, Marszol napisał:
Myślę że wypalił by taki pomysł typu gracze z s1 nawet by tam grali jakby mało się działo na s1 kilka dni po wipe
Dokładnie to samo mam na myśli składając taką propozycję że na serwerze bez wipe można grać cały czas gdy nie ma co robić na innych serwerach i nie trzeba zaczynać co tydzień od nowa
-
Czy znaleźli by się chętni gracze aby grać na takim serwerze z ustawieniami s2 na którym nie odbywały by się wipe, nie było by czyszczenia serwera co 2 tyg. Jak to ma miejsce teraz tylko by grać jak kiedyś na oficjalnych serwerach hurtworld no wipe?
Jeżeli znajdą się chętni to proszę o odpowiedź pod tym postem
Pozdrawiam
Ewentualnie można by było dodać jeszcze jakieś udogodnienie do serwera
-
4
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
[Przyjęte]Nowy serwer non wipe!!!
w Propozycje zmian
Opublikowano
Myślę że nie ma takiej potrzeby ale poczekamy może ktoś inny się wypowie w tym temacie jeszcze