Skocz do zawartości

[s5][legacy] Ekipa [RaK] szuka osób do wspólnej gierki!

StarKo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam drogich użytkowników :)

Jestem założycielem klanu [RaK] i w sumie od nie dawna zaczeliśmy grać na serwerze s5. Wcześniej graliśmy na s1, lecz patrząc na to że wipe są tam tak naprawde co tydzień, to odechciało nam się tam wgl. wysilać żeby budować jakieś fortece i dużo grac :/ 

Po przeniesieniu się na S5, mamy nadzieje że doznamy tutaj o wiele więcej wrażeń i zarazem trudu, bo oczywiście nie wszystko może iść jak z górki ;) 

Na chwile obecną jesteśmy w ekipie w dwóch (Ja (StarK) i Zuza). Dlatego też szukamy nowych osób do wspólnej gierki, bo dość słabo to widzimy grać w dwójke na serwerze gdzie wipe jest co 1,5 miesiąca :) 

⌛Wymagamy⌛:

✱ Kultura na wysokim poziome

✱ 16+

✱ Najlepiej przegrane z 80+ godzin w hurtoworldzie (nie musi być udokumentowane na steamie, jeżeli grasz na non-steamie)

✱ Sprawny mikrofon z możliwością wejścia na nasz TeamSpeak

✱ Obecność na serwerze min. 4-5 razy w tygodniu, nie musi być o określonych godzinach. Ważne żebyś wszedł w wolnej chwili, pokazał się, a w przypadku gdy nikogo nie będzie spróbował zdobyć jakieś ciekawe materiały/itemki

✱ W miare ogarnięte strzelanie  (najwążniejsze pompa, m4 i łuk)

✱ Znajomość mapy, chociaż w niewielkim stopniu (np. jak dojechać na zime, na kule, na małe/duże hangary itp.)

♣Oferujemy♣:

✱ Miłą atmosfere
✱ W miare możliwości jak najwięcej akcji, lecz z umiarem

✱ Wejściówka na prywatny TeamSpeak

✱ Częste wspólne gierki w tygodniu

✱ Wiele więcej

Osoby chętne do współpracy z nami proszę o stosowanie się do wzoru niżej tak, abym nie musiał pytać później "Ile lat, ile tego ile tamtego" itd. :):):) 

☕WZÓR☕

☛ Nick:

☛ Wiek:

☛ Ile godzin przegranych(lub od jak dawna grasz):

☛ Czy masz sprawny mikrofon i wejdziesz na ts?:

☛ Ulubiona broń (z którą czujesz się najpewniej):

☛ Znajomość mapy (1-10): 

☛ Ile razy w tygodniu będziesz w stanie wbijać na serwer?:

☛ Coś o sobie (4-5 zdań):

☛Podpis: 

Nick:

☛ Wiek: 20lat

☛ Ile godzin przegranych(lub od jak dawna grasz): Gram od ponad roku. Grałem na początku na non-steam, a teraz gram przez steam i mam przegrane 46h.

☛ Czy masz sprawny mikrofon i wejdziesz na ts?: Tak posiadam sprawny mikrofon i wejdę na TS.

☛ Ulubiona broń (z którą czujesz się najpewniej): Pompa i AR-ka

☛ Znajomość mapy (1-10): 8

☛ Ile razy w tygodniu będziesz w stanie wbijać na serwer?: Na serwer mogę wbijać od godziny 18 do godziny 20/21

Coś o sobie: Nie chciałbym pisać tutaj, lecz wole powiedzieć troche o sobie na TS.

☛Podpis: Ki3lon

1 godzinę temu, Ki3lon napisał:

Nick:

☛ Wiek: 20lat

☛ Ile godzin przegranych(lub od jak dawna grasz): Gram od ponad roku. Grałem na początku na non-steam, a teraz gram przez steam i mam przegrane 46h.

☛ Czy masz sprawny mikrofon i wejdziesz na ts?: Tak posiadam sprawny mikrofon i wejdę na TS.

☛ Ulubiona broń (z którą czujesz się najpewniej): Pompa i AR-ka

☛ Znajomość mapy (1-10): 8

☛ Ile razy w tygodniu będziesz w stanie wbijać na serwer?: Na serwer mogę wbijać od godziny 18 do godziny 20/21

Coś o sobie: Nie chciałbym pisać tutaj, lecz wole powiedzieć troche o sobie na TS.

☛Podpis: Ki3lon

Napiszę Ci dzisiaj do godz. 21:00-21:30 w prywatnej wiadomosci szczegoly co do organizacji się i ts ;)

☛ Nick: CanDy

☛ Wiek: 17

☛ Ile godzin przegranych(lub od jak dawna grasz): około 400 godzin non steam

☛ Czy masz sprawny mikrofon i wejdziesz na ts?: Tak. W godzinach wieczornych. 

☛ Ulubiona broń (z którą czujesz się najpewniej): Pompa

☛ Znajomość mapy (1-10):  7

☛ Ile razy w tygodniu będziesz w stanie wbijać na serwer?: Codziennie minimum 1,5 godziny.

☛ Coś o sobie (4-5 zdań): W hw miałem przerwe przez jakies 2-3 miesiące. Z całej gry chyba najbardziej lubie zbieranie i pvp. Reszte powiem później.

☛Podpis: CanDy

☛ Nick:Baronik

☛ Wiek:16

☛ Ile godzin przegranych(lub od jak dawna grasz):z 50h

☛ Czy masz sprawny mikrofon i wejdziesz na ts?:Tak

☛ Ulubiona broń (z którą czujesz się najpewniej):pompa i łuk 

☛ Znajomość mapy (1-10): 7

☛ Ile razy w tygodniu będziesz w stanie wbijać na serwer?:7

☛ Coś o sobie (4-5 zdań):Dużo gram solo ale samotnie to cię tak srednio gra orgarniam coś w hurta od eiza stream

☛Podpis: Baronik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...