Skocz do zawartości

[Przyjęte][TS3] Maniek

Maniek3

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick:  Maniek
  • UniqueID:  vG8J/Q/t47P1fXrkvR3duQKxykk=
  • Pierwsza Wizyta: Pierwsza wizytę na ts miałem dość dawno, ale to na starym kompie na nowym to tak tydzień temu nie podam dokładniej daty bo nie pamiętam.
  • Data urodzenia: 07/05/2002
  • Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]:  Ze strony usera tak z 8/10.
  • Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]:  Ze stron administratora 9/10 posiadam swojego teamspeak`a.
  • Kariera na TS3:  Jedynie co to miałem swoje serwery teamspeak.
  • Dlaczego ten TS?:  Dlaczego? Jestem helperem na jednym z serwerów,  i przesiaduje na serwerze teamspeak gdy jestem obecny na serwerze hurtworld i też czasem chcę pomóc użytkownikom teamspeaka a niestety nie moge.
  • Rozmiar buta
  • Kilka słów o sobie: Mam na imię Kacper, liczę sobie 18 wiosen. Interesuję się informatyką jak i motoryzacją. Z charakteru jestem osobą pomocną i miłą chociaż mam i tez swoje wady że szybko się denerwuje lecz umiem nad tym zapanować.
  • Czas na TS:  +/- 5 godzinek.
  • Co zmieniłbyś na Serwerze:  Na chwilę obecną nie mam propozycji co można zmienić bądź dodać.
  • Co chciałbyś robić: Po dostaniu rangi, chciałbym pilnować porządek na serwerze jak i pomagać każdemu użytkownikowi tego teamspeak`a.
  • Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem Serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...