Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] HizzeR

HizzeR

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: HizzeR
Nick w grze: HizzeR
Imię: Hubert
Mikrofon: Posiadam
Mutacja: Przebyta
Znajomość regulaminu: Wzorowa
Znajomość gry: 9/10
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: W dni robocze 6-8h, ponieważ jeszcze się uczę a na weekendach nawet i <10h.
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nigdy, ale zawsze chciałem spróbować swoich sił w takiej roli, i mam nadzieję że podołam swoim 
zadaniom jeśli się dostanę.
Coś o sobie: Mam na imię Hubert, mam 17 lat. Pochodzę z Rzeszowa, uczęszczam do technikum informatycznego, w którym staram się 
zdobyć zawód informatyka. Interesuje się sportem, grami komputerowymi, muzyką. Jestem osobą, która lubi gdy wszystko jest na 
swoim miejscu, spokojną, trudno mnie wyprowadzić z równowagi, zawsze służę pomocną dłonią innym graczom serwera.
Dlaczego ty: Od początku mojej gry w Hurtworld'a mam przyjemność grania na serwerze s1 i mam nadzieję, że szybko nie skończę 
gry na nim. Znam już wiele osób, które do tej pory miałem przyjemność poznać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...