-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
1
Odpowiedzi opublikowane przez onlyyyAdik
-
-
-
-
-
-
-
-
- Nick na forum: onlyyyAdik
- Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: |HQ| onlyyyAdik
- SteamID: 76561198307898207
- Klan/Ekipa w jakiej grasz: "|HQ|" , ale na serwerze nazywamy sie "Loli"
- Imię: Adrian
- Mikrofon: tak
- Mutacja: tak
- Znajomość regulaminu: Jest znany
- Znajomość gry: na steam 5kh prawie ,a na non z 1.5 może
- Czas jaki możesz poświecić serwerowi: zależy od mojej pracy którą zajmuję się na codzień , ale postaram się częściej wbijać na serwer i pilnować wszystkiego . W weekend mogę siedzieć okolo 5/6h w tygodniu max 2\3h
- Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak , pełniłem role moderatora na serwerze " LASTWORLD" więc wiem jaka to jest poważna rola
- Coś o sobie: Mam 22 lata , teraz wybiją w grudniu. W wolnym czasie pracuje , mam bardzo dziwny rozkład zmian w którym sam nie wiem jakie godziny mam np. na następny tydzień . W weekendy gram z znajomymi oraz z ekipą w cs2 lub hw. Na codzień słucham bardzo duży muzyki bo się nia interesuje. Wstawiam odcinki na YouTubie z Hurta bo widzę ze ten format jest jak najcześciej oglądany. Myśle ze to chyba tyle o mnie.
- Dlaczego Ty: Myśle ze będę się nadawał na te stanowisko( nie ukrywając jestem troche toksyczny , ale jak stanowisko na jakie się ubiegam to wtedy zachowuje 100% kulture) bo wieczorami pogrywam , czasem za dnia i ktoś by musiał pilnować co się dzieje od A do Z. Ogólnie gram na serwerze z dropem x5 "s1.hw69.pl" . Nie jestem w top graczy którzy mają przegrane na serwie dużo czasu, bo iż gdyż mam życie prywatne ale jakbym dostał właśnie tą posadę mógłbym to oczywiście spróbować zmienić. Wnosze o pozytywne oraz o szybkie rozpatrzenie mojego wniosku na stanowisko Helpera na serwerze s1.hw69.pl z dropem x5.
- Pozdrawiam cieplutko z słonecznych Katowic 🤣
-
- Twój nick / imię: onlyyyAdik
- Rodzaj współpracy: Nagrywanie odc
- Ile czasu zajmujesz powyższym: Tyle ino mogę bo pracuję
- Czy już w ten sposób współpracowałeś: Tak, miałem wspólprace z serwerami takimi jak --- DROPHURT, JANOHURT(starsze wipe, bardziej początki serwera), HURTFUNNY, LASTWORLD, MyHurtworld
-
Linki do materiałów:
- Coś o sobie: Witam z tej strony Adrian, mieszkam w Katowicach, pracuję w piekarni haha, moje hobby to muzyka oraz piłka nożna ( od czasu do czasu cos popykam w klubie)
-
Dlaczego Ty: Dlaczego? Dobre pytanie , będę reklamował z razem z ekipą [HQ] jak i sam waszego serwera z całego mojego wolnego czasu jaki posiadam, wiem ze moja praca mi na to aż tak nie pozwala ale wszystko da się zrobić . Dopiero co z ekipą bedziemy na HW69.PL częściej uczestniczyć na wipe'ach więc będzie wiecej nagrywania oraz będzie więcej odcinków . Prosze o szybkie rozpaczenie mojej prośby o współprace
-
3
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
HURTWORLD V1 #22 - RAJDUJEMY ICH NA ON! CZY BYŁ WORTH?!
w YouTube, Stream, Live z serwerów
Opublikowano