Skocz do zawartości
  • 0

[Odrzucone](PROPOZYCJA)ZMIANY PLUGINÓW

Rewiter

Pytanie

Witam administracje i graczy. Proponuję aby administracja trochę zainteresowała tym co się dzieje na serwerze otóż mam na myśli aby szanowny pan DARK może zaktualizował pluginy albo je poprawił nie wiem lepsze kity na serwerach szybkie przepalanie częstszy drop deto bo to jest śmiech na sali że ludzie na x5 budują bazy na 50 c4 i nikt nie ma tyle c4 żeby taką baze zrajdować. Dobry przykład twt w 1szy dzień miało maina na przesuwanych na kopalni to wierciłem 4-5h bo nie było tyle c4 na pikanie :)

Proszę o rozpatrzenie tego posta bo ludzie się skarżą na chacie chociażby

Pozdrawiam  

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

16 godzin temu, Rewiter napisał:

Witam administracje i graczy. Proponuję aby administracja trochę zainteresowała tym co się dzieje na serwerze otóż mam na myśli aby szanowny pan DARK może zaktualizował pluginy albo je poprawił nie wiem lepsze kity na serwerach szybkie przepalanie częstszy drop deto bo to jest śmiech na sali że ludzie na x5 budują bazy na 50 c4 i nikt nie ma tyle c4 żeby taką baze zrajdować. Dobry przykład twt w 1szy dzień miało maina na przesuwanych na kopalni to wierciłem 4-5h bo nie było tyle c4 na pikanie :)

Proszę o rozpatrzenie tego posta bo ludzie się skarżą na chacie chociażby

Pozdrawiam  

Zgadzam się z tobą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...