Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Ziobro

Kapi__

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Kapi__
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Tedzik, Ziobro
  • SteamID: 76561198999521347
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: NML
  • Imię:  Kacper
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: 9/10
  • Znajomość gry: 9/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:  mysle, ze okolo 10-20h tygodniowo. Nawet moze i wiecej.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: U was nie, ale helperem bylem nie raz.
  • Coś o sobie: Czesc! Jestem Kacper. Mam 18 lat, Chodze do zawodowki na profilu mechanik pojazdow samochodowych. Interesuje sie samochodami, jak sam profil wskazuje :D ale tez Jazda na desce oraz komputerami. Mam duzo czasu na gre. 
  • Dlaczego Ty: Poniewaz, lubie pomagac graczom. Jestem w miare pomocny. Mam duzo czasu na gre. Mysle, ze sie nadaje.Gram tutaj juz troche czasu, wiec czemu by nie sprobowac. Dzieki! Milego dnia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...