Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] PJ

PJv

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: PJv 
  • Nick w grze: PJ
  • Imię:Krzysztof
  • Wiek (min16) :17
  • Mikrofon:Tak
  • Mutacja:Jest
  • Znajomość regulaminu:9/10
  • Znajomość gry:1.1kh w grze +100& mapy
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:5h+
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:Bylem supporterem na pewnym serwerze nie będę reklamował.
  • Coś o sobie:Mam na imię Krzysztof mam 17lat i w marcu kończę 18 chodzę do klasy o profilu informatycznym w wolnych chwilach gram w HW i w CS:GO dużo czasu poświęcam na granie w hurtworlda.Poza siedzeniem na komputerze jeżdżę na deskorolce i BMX.
  • Dlaczego ty:Pisze podanie na opiekuna ponieważ siedzę na serwerze dość długo żeby zaobserwować dużo ludzi którzy wyzywają siebie na wzajem i nikt tego nie uspokaja.Myślę że poradził bym sobie z tym zadaniem.A niestety opiekuni nie wchodzą zbyt często i ludzie robią co chcą.

Pj jest moim dobrym kolegą, znam go od dawna choć nigdy się z nim nie spotkałem. Zawsze można z mu ufać jest dobrym dowódcą oraz przyjacielem lecz kiedy ktoś popełni błąd nie jest stronniczy i każdy jest dla niego równy. Ufam Pj'owi, dlatego oddaję swój głos na niego i ręczę za niego że będzie wykonywał obowiązki należycie. Jednym słowem jestem na tak

2 podanie w tym samym dniu bo tamto Ci nie wyszło ? :) śmiech na sali.

Jestem na Nie. 

- Konto pod podanie.

- Wypowiadają się tylko twoi koledzy bądź znajomi z Ekipy.

Co do Opiekuna na S1. Was widziałem rzadko na serwerze ;) Do swojej pracy nie mam żadnych zastrzeżeń bo wykonywałem ją sumiennie. Tylko jak kogoś widziałem że bluźnił albo kogoś wyzywał to od razu leciał mute a jak była jakaś reklama to pierwsze prosiłem o zmianę nicku a jak nie pomagało to automatycznie Kick z serwera. 

To że przez ostatnie dni byłem mało aktywny to się zgadza ponieważ mam urlop do 6 Stycznia ;) Wbijałem na serwer głównie wieczorami gdy grało najwięcej osób ;)

Teraz możecie pisać ze Opiekuna na S1 nie ma ponieważ przeniosłem Się na S5 ;)

A Ciebie nie widzę na tej posadzie niestety ;)

Tyle mam do powiedzenia.

Pozdrawiam Krax. ;)

Jestem również na DUŻE NIE.

- napisałeś drugie podanie w ciągu kilku godzin co jest irytujące wręcz.

- wypowiadają sie pod podaniem tylko Twoi koledzy z ekipy i nikt poza nimi.

- we wcześniejszym podaniu było napisane że NIE PEŁNIŁEŚ takiej funkcji, a w tym podaniu już pisze co innego "bylem supporterem na pewnym serwerze nie bede reklamował" niezłą ściemę w tych podaniach walisz żeby sie tylko dostać.

- konto założone specjalnie na napisanie podania, a raczej dwóch podań.

- znajomość regulaminu jednak nie jest 9/10 co też jest ściemą, gdyż wypowiadał sie na pierwszym podaniu w komentarzach czyli mogę wliczyć drugi minus.

- napisanie podania bez wcześniejszego zapoznania sie z regulaminami (forum, ts-a i hurtworlda).

- "opiekuni" (pisze sie opiekunowie jak już) nie siedzą aktualnie na serwerach bo były święta i wzięliśmy sobie urlop, gdyż chcieliśmy pobyć przez ten czas z rodziną, co jest przynajmniej według mnie normalną postacią rzeczy.

- gracie tu pewnie od niedawna i trafiliście akurat najwidoczniej na moment gdzie mamy urlopy, co nie oznacza że z miejsca możesz pisać teksty typu "opiekunowie nie wchodzą zbyt często", nie masz o tym zielonego pojęcia gdyż Kraxi wdg mnie dobrze sie sprawuje na serwerze s1.

pod spodem screen z jego pierwszym podaniem napisanym kilka godz przed tym

EDIT: ostatni raz był na forum 31 grudnia więc proszę o zamknięcie podania :)

wp_ss_20161231_0005.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...