Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Kapciochowacz

Kapcio

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Kapcio
Nick w grze: █Kapciochowacz█
Imię:Adrian
Mikrofon:Tak
Mutacja:Tak
Znajomość regulaminu:Oczywiście
Znajomość gry:W grze mam ponad 1800h, więc znajomość chyba wystarczająca.
Czas jaki możesz poświecić serwerowi:od 3 do 12h dziennie
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:Tak na serwerze znajomego
Coś o sobie: Moje imię Adrian mam 19lat pochodzę z Przemyśla i uczęszczam do technikum na profilu informatyk. Interesuje się rysunkiem, programowaniem i grami. W wolnym czasie gram w hurta i lola, Spotykam się ze znajomymi i etcetera.
Dlaczego ty: Jestem osobą sumienną i spokojną. Spędzam dużo czasu na serwerze (ostatnio głównie w nocy), ale teraz też staram się być dostępny w ciągu dnia.

Jestem na nie.

Wogóle sie nie udzielasz na forum, jedynie masz dwa posty, przywitanie sie i podanie. I do tego również nie spotkałem takiego nicku na serwerach.

EDIT:

Od jednego gracza który go zna, napisał mu komentarz pod podaniem na innej serwerowni na której też ten klient złożył podanie 

"Na nie!
Znam tą osobe z innej sieci.
Dość szybko zmienia serwer i na kazdej sieci składa podanie o range.
Podanie brzydkie.
Grałem przez pewny okres z kapciem i raczej musi poprawić swoje zachowanie. "

Sprawdziłem czy to prawda i potwierdzam, a oto dowód w screenie;)

Może nie jest ważna inna serwerownia , ale treść ze screena już tak, bo gość widać jakim jest typem, że na każdej wiekszej serwerowni pisze podanie i jak go przyjmą to zaczyna tam grać, za takie coś to bym mu skopał tyłek ale cóż ;>

Zastanawiające jest to że u nas ma "ponad 1800 godzin" a na tej innej serwerowni po 3 dniach (bo wtedy złożył podanie) ma "ponad 1900 godzin", a śmieszne jest że te jego ułomne podanie przyjeli :D

EDIT2: Proszę o zamknięcie podania

es.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...