Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Jerzyk6969

Jerzyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Imię:Błażej
  • Nick na forum:Jerzyk
  • Znajomość regulaminu:98%
  • Znajomość funkcji moderatora:85% (jeszcze się trochę uczę)
  • Czas jaki możesz poświęcić na forum (dziennie):8h
  • Krótki opis (siebie): Zajmuje się na co dzień szkoła (liceum), jeżdżę na motorze strasznie to lubię ale tylko wtedy kiedy się nie zepsuje :P, lubię pograć w gierki typu fps, mmo rpg itd. nie lubię ludzi którzy myślą że rozumy pozjadali i to on wie lepiej niż ty w skrócie przemądrzałych :), lubię też się pobawić ts3 czyli porobić jakieś spacery z fajnymi wzorkami :P myślę że nie będę już więcej o sobie pisał.
  • Dlaczego Ty: Hmmm, myślę że może nie będę jakoś koloryzować czego ja nie zrobiłem/zrobię dla was :P ale zrobicie jak chcecie. Myślę że się nadaje na Helpera ponieważ mam jakieś doświadczenie w tym co zamierzam zrobić dla was i dla graczy czyli jak najlepiej pomagać <3 
  • Pomysły na rozwój sieci: Mój pomysł na rozwój to jest wprowadzenie serwera typu arena gdzie gracze którzy chcą sobie postrzelać a mają non steam nie pograją na orginalnych serwerach, a tu by był jedyny taki serwer (nie widziałem jeszcze takiego jeśli jest to przepraszam), zyskał by na popularności.
  • CHCIAłBYM ZOSTAć HELPEREM NA SERWERZE s6 lub s1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...