Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] !GG

lysy

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  lysy
  • Nick w grze: !GG
  • Imię: Łukasz
  • Wiek(min16): 24
  • Mikrofon: Posiadam
  • Mutacja: Naturalnie już dawno za młodu
  • Znajomość regulaminu: Naturalnie, zawsze gdy przystepuje do rozgrywki na danym serwerze w obojetnie jaką gre, pierwszym moim krokiem jest zaznajomienie sie z regulaminem. 
  • Znajomość gry: W hurtworlda mam przegrane ponad 110h, do tej gry zachęcił mnie w sumie isamu gdy oglądałem jego filmy, kupiłem sobie ta gre i ściągnąłem do niej kolegów z którymi teraz gramy
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Ile będzie potrzeba. Co dziennie do 10-12h nie zaleznie od dnia. 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Jeśli chodzi o hurtworlda to nie, natomiast jeśli chodzi o inne gry to jak najbardziej
  • Coś o sobie: Nazywam się Łukasz jak podałem wyżej mam 24 lata, skończyłem technikum oraz studia na profilu logistyki. Obecnie w weekendy uczęszczam na zajęcia ponieważ robie dodatkowe dwa kierunki. Prowadze własną firmę. Na codzień głównie gram w hurta, cs i ets`a. Interesuje się jak każdy facet motoryzacją, informatyką dobrym filmem i muzyką. Nie wiem co mógłbym tutaj więcej o sobie napisać, nie lubie takich punktów. Osobiście uważam że lepiej jest daną osobe poznać osobiście niż czytać sztuczne wywody na jej temat. Jeśli macie pytanie chętnie odpowiem. 
  • Dlaczego ty: Cóż jestem osobą sumienną, rzetelną, sataram się wykonywać swoje zdania najlepiej jak umiem. Co więcej mogę dodać, myśle że powierzenie mi tego stanowiska będzie dobrą opcją gdyż codziennie spędzam na serwerze dużo godzin w przedziale 10 rano 24 podczas których mógłbym pomagać ludziom. Jestem komunikatywny, i zawsze chętny do niesienia pomocy osobom które nie do końca są obcykane w danej sprawie. 
Dnia ‎25‎.‎12‎.‎2016 o 11:30, Kolba napisał:

Polecam Łysego :D

Wypowiadamy sie zgodnie z regulaminem, jesteś na tak/nie i dlaczego. Nie interesuje mnie ze go polecasz..

EDIT: Ja daje NIE. Złamał regulamin który podobno zna wyśmienicie. (udzielił sie pod własnym podaniem)

+ wiek i podanie nawet.

- za mało udziela sie na forum wiec pewnie i w grze tez malo bywa, zresztą Kraxi napisał a gra tam codziennie i widzi kto bywa a kto nie.

więc według mnie trzymając sie regulaminu, zapraszamy za tydzień?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...