-
Wygrane w rankingu
1
Odpowiedzi opublikowane przez lejdilaska123
-
-
22 minuty temu, BooMexPL napisał:
Dużo to nie zmieni, czy będzie to x5 czy x2
Serwer x5 posiada możliwość tp i jak widać jest nim duże zainteresowanie. To czemu mielibyśmy zmieniać coś co działa i podoba się ludziom?
ale czego wy nie rozumiecie ze gracze chca x5 bez tp? graja na s1 tylko i wylacznie dlatego ze to jedyny serwer cos jeszcze trzeba wytlumaczyc czy kiedy to zrozumiecie
-
1
-
1
-
-
26 minut temu, Marszol napisał:
A dlaczego już obrażasz kogoś? Mnie to tam wiesz ale Obrażanie w necie to wysoki poziom inteligencji u ciebie
Wiec nie mamy o czym gadać bo twoje ego wyje@@@ł za skale .
POZDRAWIAM MARSZOL
jak widze co piszesz to nie musisz mnie obrazac zebym
poznal twoj poziom inteligencji, btw obrazanie nie ma nic do inteligencji jesli juz to do kultury osobistej
-
1 minutę temu, Marszol napisał:
wystaczy zobaczyc co masz wpisane na koncie mordziaty
wystarczy być tak głupim żeby to w ogóle brać za pewnik ;v
-
2 minuty temu, Marszol napisał:
ok 200h w hw to dla ciebie doświaczenie na wysokim poziomie?
;vvv
pozostawie cie w tej niewiedzy
-
52 minuty temu, Marszol napisał:
Że podwieszanie bazy wam pokonują ? Kiedys jakoś ludzie grali i nie marudzili że ktoś ma sklejane podiweszaki ch**j muje dzikie węże a Teraz wszyscy idzie na łatwo
POZDRAWIAM SERDECZNIE
XDD
ten serwer pierwszy raz w historii serwerowni widzi tak doswiadczonych graczy ;v
przyjdz i zagraj wipea zobaczymy jak bedziesz gadal o "chodzeniu na łatwo"
+ podwieszaki to jest właśnie pójście na łatwo w momencie kiedy jest raidblock
-
1
-
1
-
-
21 minut temu, Marszol napisał:
Po co grać jak zaraz nawet ruszyć się nie będzie dało bo ZAKAZ TEGO I TAMTEGO ?Masz problem że nie gram? To forum gdzie mam możliwość wyrażenia swojego zdania ❤️
nie grasz na serwerze wiec nie wiesz jaki jest z tym problem, wiec tego nie neguj. pisanie ze jestes na nie bo nie chociaz nawet nie wiesz o co chodzi jest bez sensu wiec twoje zdanie nikogo nie interesuje
-
1
-
-
21 minut temu, Marszol napisał:
O ja ...... To może zakaz budowania na calej mapie odrazu ? Zakaz sklejanych zakaz podwieszanych no to może wgl nikt niech nie buduje baz 🙄bo wychodzi na to że nikt bazy bardziej pancernej nie może już Budować bo to już problem
nie grasz na serwerze to sie nie udzielaj
-
1
-
-
jaki jest sens dodawac takie pluginy na x2??????? ludzie chca zwykłego serwera z normalnym dropem, gdzie na chillku można zagrać wipea, bez spiny, farming simulatora, vipów które kończą wipea na drugi dzień, z raidami na online i pvp cars. Czego nie rozumienicei droga administracjo??
-
2
-
-
26 minut temu, bakuu1337 napisał:
Ciekawe, za jakiś czas propozycja zakaz używania sprinta ?
zakaz skakania jest wiec torche przyklad z dupy 😉
-
2
-
1
-
-
a słyszałes o czyms takim jak mlotek?
Teraz, BooMexPL napisał:Jeśli miałoby być NO TP i NO HOME, to w tym momencie mainy bez drzwi tracą miejsce bytu. Czyż nie?
-
3
-
1
-
-
8 minut temu, Akio napisał:
Nie sądze by ludziom chciało się aż tak "tryhardować", według mnie można by leciutko podbić drop tak aby nie leciało po 2 niebieskiego/zielonego ze skałki. Drop taki jak na x3 (s5) byłby całkiem dobry gdyby leciało więcej kolorków. No TP automatycznie wydłuża wipe więc elegancko
oj tak
-
43 minuty temu, Mad. napisał:
Tak jak i ściany tak i nasze serwery wymagają odświeżenia!
Są ściany, które należy już tylko wyburzyć
-
2
-
1
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
[Odrzucone][Propozycja] Zakaz TP z C4 i deto
w Pytania, problemy
Opublikowano
poza tym ta różnica w dropie jest odczuwalna tylko w kolorkach