Skocz do zawartości

lejdilaska123

Użytkownik
    25
  • Wygrane w rankingu

1

Odpowiedzi opublikowane przez lejdilaska123

1. 22 minuty temu, BooMexPL napisał:

Dużo to nie zmieni, czy będzie to x5 czy x2

Serwer x5 posiada możliwość tp i jak widać jest nim duże zainteresowanie. To czemu mielibyśmy zmieniać coś co działa i podoba się ludziom?

ale czego wy nie rozumiecie ze gracze chca x5 bez tp? graja na s1 tylko i wylacznie dlatego ze to jedyny serwer  cos jeszcze trzeba wytlumaczyc czy kiedy to zrozumiecie

• Like 1
    • Dzięki 1
  2. 26 minut temu, Marszol napisał:

A dlaczego już obrażasz kogoś? Mnie to tam wiesz ale Obrażanie w necie to wysoki poziom inteligencji u ciebie :) Wiec nie mamy o czym gadać bo twoje ego wyje@@@ł za skale .

POZDRAWIAM MARSZOL

xD

jak widze co piszesz to nie musisz mnie obrazac zebym

poznal twoj poziom inteligencji, btw obrazanie nie ma nic do inteligencji jesli juz to do kultury osobistej ;)

3. 52 minuty temu, Marszol napisał:

Że podwieszanie bazy wam pokonują ? Kiedys jakoś ludzie grali i nie marudzili że ktoś ma sklejane podiweszaki ch**j muje dzikie węże a Teraz wszyscy idzie na łatwo 

POZDRAWIAM SERDECZNIE 

XDD 

ten serwer pierwszy raz w historii serwerowni widzi tak doswiadczonych graczy ;v

przyjdz i zagraj wipea zobaczymy jak bedziesz gadal o "chodzeniu na łatwo"

+ podwieszaki to jest właśnie pójście na łatwo w momencie kiedy jest raidblock ;)

• Like 1
    • Trollujesz czy tak na serio? 1
  4. 21 minut temu, Marszol napisał:

Po co grać jak zaraz nawet ruszyć się nie będzie dało bo ZAKAZ TEGO I TAMTEGO ?Masz problem że nie gram? To forum gdzie mam możliwość wyrażenia swojego zdania ❤️

nie grasz na serwerze wiec nie wiesz jaki jest z tym problem, wiec tego nie neguj. pisanie ze jestes na nie bo nie chociaz nawet nie wiesz o co chodzi jest bez sensu wiec twoje zdanie nikogo nie interesuje

• Like 1
  5. 8 minut temu, Akio napisał:

Nie sądze by ludziom chciało się aż tak "tryhardować", według mnie można by leciutko podbić drop tak aby nie leciało po 2 niebieskiego/zielonego ze skałki. Drop taki jak na x3 (s5) byłby całkiem dobry gdyby leciało więcej kolorków. No TP automatycznie wydłuża wipe więc elegancko :)

oj tak

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...