Skocz do zawartości

[legacy] Rekrutacja do Ekipy "Dark"

StachuJonsonek

Rekomendowane odpowiedzi

Spoiler
Spoiler

Małe co nieco dla mało poinformowanych
1. Rekrutacja jest dla każdego, kto ma przegrane +400h w Hurtworldzie i spełnia wymagania.
2. Podania będą rozpatrywane przeze mnie.
3. Jako założyciel mam prawo do robienia wyjątków.
4. Osoby, które będą "płakały" o to , że ktoś, kto nie spełnia wymagań się dostał, będą ignorowane i dyskwalifikowane z rekrutacji.
5. Spam w temacie będzie skutkował minusikiem.
6. Każdy, kto dostanie się do naszej Ekipy podlega temu punktowi z naszego regulaminu:
7.2.1 Po dodaniu Osoby poprzez rekrutację ogólną na forum, gracz zyskuje 2 tygodnie okresu próbnego, podczas trwania którego każda kara jest nakładana na niego podwójnie (nie dotyczy upomnienia – ono przydzielane jest raz za jedno wykroczenie).

Wymagania
- Ekipa jest nastawiona na rozwój, a zatem, aby utrzymać się, musisz być osobą aktywną i ambitną w zakresie zdobywania nowych doświadczeń w grze Hurtworld.
- Nie chcemy w naszej Ekipie osób (duchów). Są, ale ich nie ma. Poszukujemy osób aktywnych, energicznych, które lubią poplotkować o innych
- Abyśmy mieli pewność, że nie jesteś totalnym świeżakiem i nie zanudzisz nas pytaniami typu: "co to jest Bambik", ustawiamy wymóg 400godzin stażu.
- Poszukujemy graczy, którzy umieją się zachować w towarzystwie dam, jak i dżentelmenów.
- Nie wspominam już o tym, że trzeba posługiwać się językiem polskim, bo ja nie wiem w jakim języku jest na przykład to: jósz, jerz, krul.

Co oferujemy?
- Aktywności, która jest rozumiana jako rozwój graczy. Aktywność cykliczna, czyli tzw. logowanie się - NIE jest uznane za aktywność.
- Imprezy Ekipowe z pełnym wyposażeniem ( dobre karaoke i muzyka) oraz właśnie na tych imprezach wiele konkursów na których można wygrać ciekawe nagrody.
- Zaufanie oraz stabilność. Masz pewność, że nie rozpadniemy się po kilku tygodniach. Nasza Ekipa ma już 2 lata z kawałkiem, więc nie jesteśmy młodzi, ani starzy, raczej dojrzali
- Wieloletnie doświadczenie graczy. Pomożemy ci we wszystkim (robienie itemów w craftingu,dobieranie przedmiotów, możesz nas dopytać o nowinki  Hurtwordowskie)
- Własny regulamin, który pozwoli ci na poczucie bezpieczeństwa w Ekipie, niestety może być troszkę twardy, ale da się przyzwyczaić. ~ Dura lex, sed lex.
- W przyszłości Forum ( TAJNE! )
- Ochronę Ekipy na rajdach. Jak to w rodzinie bywa większy  (starszego) chroni mniejszy  (młodszego).

- Notatki z Ekipy. Dzięki niej będziecie mogli być na bieżąco z faktami z Hurtworldowego świata.
- Atmosferę, w której poczujesz się bardzo swobodnie, jakbyś siedział u siebie w domu i rozmawiał ze swoimi najlepszymi kumplami.
- Troszkę muzyki na chacie. Tak tak tak... lubię czasami posłuchać sobie muzyki i dzielę się nią z Ekipą.
- Piękną oprawę strony prywatnej jest na czym oko zawiesić
- Grupę na MSG
- Konferencję na Ts 3 

Co ma zawierać podanie?
- imię
- godziny przegrane w HW

-Steam ID
- zainteresowania
- jak często grasz w HW
- była Ekipa
- powód wyrzucenia/odejścia
- coś od was może być i nawet wierszyk lub jakaś rymowanka.

Przepraszam że widać białe tło ale kopiowałem z grupy na msg i tak wyszło i nie mogę zmienić na przezroczyste.

Spoiler

POZDRAWIA ! Ekipa Dark :D Powodzenia :D

Spoiler

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...