- 0
[Itemv2] Pomoc, kilka pytań
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
Asjas
Więc mam takie pytanie:
Ostatnio jakoś 2 dni temu powstał oficjalny serwer hw itemv2 i jest taki problem iż nie mogę zbierać zielonego (Jakim kilofem bym nie kopał to i tak nic się nie zbija). Przez to, że nie mogę zbierać zielonego, nie mogę również robić c4 itp. Jeśli ktoś wie o co chodzi to niech napisze. Jeżeli ktoś orientuje się jeszcze w blueprintach, tych "super" mobach, nowych lokacjach i jak zdobywać scrash to też proszę pisać.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.