Jump to content

S8 / ZAKAZ SKLEJAKOW/PRZESUWAKOW

heybeyo

Recommended Posts

Zakaz przesuwanych lub sklejanych ścian w Hurtworldzie może być uzasadniony, ponieważ tego typu mechaniki mogą wprowadzać niezdrową dysproporcję w rozgrywce. Pozwalają one graczom na zbyt łatwe zabezpieczanie swoich baz na zbyt dużo C4, co zniechęca innych do podejmowania prób rajdowania. Ograniczenie możliwości budowania sklejakow bądź przesuwakow utrzymałoby bardziej zrównoważony poziom trudności i zachęcałoby do bardziej dynamicznej interakcji między graczami.

Przesuwane na s8 są jeszcze w miarę ale wkurwiaja  takie tryhardy jak wipe co tydzień oni maina na 200cek ze sklejanycj robią ja bym ich wysłał na Majorkę gołębie znaczkami oznaczać 

Pozdrawiam Cinek (Sigma) 

Edit:zawsze napisze a potem pomyślę ale taki jestem i chuj ale nie wyobrażam sobie xów na s8 więc przesuwane bym zostawił ale sklejane wypierdolił

3 godziny temu, aimkresv4 napisał:

jestem na NIE. To jest serwer x15 tam jest łatwo o ceki więc nie ma takiej potrzeby 

łatwo o ceki XDD idz pograj i sie wypowiedz tłuszcz leci po 20 z burkiem tez ciezko zeby jakiegos meina wysadzic porzadnego to trzeba ze 100/150 c4 teraz wez na to nadrop, cały dzień wyjęty jeszcze jak się gra w wiecej osob to moze i tak ale co z tego jak te osoby po 1/2 nic niezrajduja

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Create New...