- 0
s8 [Rozwiązane][Problem] Autoryzacja podczas połączenia
Asked by
Epandas_3rico
-
Similar Content
-
By Macuk
Nick na forum: Macuk Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Macuk hw69.pl SteamID: 76561198284069957 Klan/Ekipa w jakiej grasz: AMG Imię: Krystian Wiek: 20 Mikrofon: Posiadam Mutacja: Tak Znajomość regulaminu: 9/10 Znajomość gry: 9/10 (2600h) Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Głównie to w godzinach popołudniowych i wieczornych, około 3 do 6 h dziennie czasem więcej Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Oczywiście że tak i to przez dłuższy okres czasu na tej serwerowni Coś o sobie: Mam na Imię Krystian. Interesuje się motoryzacją oraz grami komputerowymi. Skończyłem właśnie szkołę o kierunku Mechanika samochodowego, w wolnym czasie gram lub spędzam czas ze znajomymi.
Dlaczego Ty: Od dłuższego czasu poświęcam sporo czasu na granie na HW69 na różnych serwerach i postanowiłem że ,,ośedle'' się na S8, zauważyłem że sporo graczy tutaj się wyzywa i często padają pytania na cazcie dotyczące gry i rzadko kiedy te osoby dostają rozsądną osobę, więc chciał bym pomagać graczom na serwerze i nie tylko, między innymi Centrum pomocy jak i Forum. Drugim możliwe acz kolwiek nie wiem istotnym powodem jest to że iż już pełniłem tę funkcję i sądzę że radziłem sobie dość dobrze.
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
Mam jakiś problem z połączeniem do serwera chodzi o jakąś autoryzacje.