-
Similar Content
-
By !Dark!
Właściciel:
@!Dark!
@Mad.
Kierownik Hurtworld:
@Nomi
Opiekun Hurtworld:
Starszy Moderator Hurtworld:
Moderator Hurtworld:
@KonDraT
Nowy Moderator Hurtworld:
Helper Hurtworld:
Serwer s1:
@bakuu1337
@BooMexPL
Wolne miejsce
Wolne miejsce
Serwer s5:
@Grzenio
@SzYmczOOk
Wolne miejsce
Serwer s6:
Wolne miejsce
Wolne miejsce
Serwer s8:
@BooMexPL
@bakuu1337
Wolne miejsce
Serwer s11:
Wolne miejsce
Wolne miejsce
Serwer s12:
Wolne miejsce
Wolne miejsce
Kierownik TS:
Technik TS:
Starszy Admin TS:
@Nomi
@Muuurio
@sebosebo
Admin TS:
Nowy Admin TS:
Pomocnik TS:
@bakuu1337
-
By Protipper
Nick na forum: Mój nick to Protipper.
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Aktualnie gram pod nickiem Protipper
SteamID: (preferowany steamID64, na serwerze komenda /steamid): 76561198975302466
Klan/Ekipa w jakiej grasz: Ekipa PiS [5 Osoba]
Imię: Mam na imię Hubert.
Mikrofon: Posiadam sprawny mikrofon do komunikacji głosowej.
Mutacja: Skończyłem mutacje dawno temu.
Znajomość regulaminu: Regulamin serwera leży mi w głowie od dawna.
Znajomość gry: Hurtworlda znam dobrze jak własną kieszeń.
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Na serwer dziennie mogę poświęcać dużo swojego czasu, ze względów nauki zdalne oraz braku obowiązków poza domem.
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Na serwerach Hurtworld nie pełniłem takich funkcji, lecz na innych platformach gier pełniłem ważne funkcje.
Coś o sobie: (najlepiej około 5 zdań, tak żeby coś opisać, ale i nie przynudzać): Nazywam się Hubert i od paru miesięcy mieszkam w Poznaniu. Uczęszczam na profil technika reklamy w szkole średniej. Od paru lat zajmuje się montowanie filmów na poziomie średnim, w wolnym czasie spędzam czas na dworze ze znajomymi. Jestem osobą odpowiedzialną lecz czasami stresującą się w ciężkich sytuacjach. W wolnych terminach pracuje w firmie spawalniczej w Niemczech (takie dorabianie sobie).
Dlaczego Ty: Sądzę, że nadaje się na stanowisko Helpera z paru ważnych kwestii, pierwszą kwestią jest to iż moja aktywność na serwerze dałaby pozytywne rezultaty tzn. pomoc innym użytkownikom serwera. Drugą ważną kwestią jest to, iż znajomość tej gry jest u mnie na wysokim poziomie od dawna, jak i oprowadzenie ostatnio 3 graczy (znajomych) po serwerze dało mi do zrozumienia, że nadaję się na to stanowisko, dodatkowo także zaprosiłem mojego znajomego RRoberciKK'a aby streamował z serwera, co zrobił na ostatnim live. Moim ostatnim argumentem jest to, iż jestem osobą która odrazu po nadaniu szansy dałaby do zrozumienia administracji, że faktycznie nadaje się na stanowisko Helpera.
-
By PolishPlayer
Witam,czy można robić wipe na s8 we wcześniejszych godzinach ? Bo i tak od kilku dni praktycznie nikt tam nie gra ,a wipe o takiej 12-13 byłby lepszy bo czekanie od 16 jest bez sensu
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.