-
Similar Content
-
By B4RT3X
Nick na forum: B4RT3X Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: B4RT3X Hw69.pl SteamID: (preferowany steamID64, na serwerze komenda /steamid):76561198387905746 Klan/Ekipa w jakiej grasz:BDJ Imię: Bartosz Wiek: 18 Mikrofon: Posiadam Mutacja: Tak Znajomość regulaminu: znam go w 99% . Znajomość gry: Dostateczna, aby zostać helperem i pomóc nowym graczom. Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Myślę ,że w tygodniu jakieś 2/3 godziny w weekend znacznie więcej. Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie pełniłem jeszcze takiej funkcji, ale chciałbym spróbować swoich sił w administracji. Coś o sobie: (najlepiej około 5 zdań, tak żeby coś opisać, ale i nie przynudzać) Mam na imię Bartosz, mam 18 lat i pochodzę z małej wsi, która znajduje się na ślądku. Wolny czas przeznaczam na gry komputerowe oraz na wyjściach ze znajomymi. Chodzę do szkoły budowlanej o takim samym profilu. Dlaczego Ty:Chciałbym móc pomagać graczom na centrum pomocy na ts3 oraz mieć wpływ na to co się dzieje miedzy innymi na chacie gry. Ogólnie jestem dość sympatyczną osobą i staram się być sprawiedliwym obserwatorem. Są to odpowiednie cechy, aby zostać helperem. -
By Kacprowsky
Twój nick: Kacprowsky Id konta: 76561198444384205 Data nadania bana: 27.10.2020 Czas jaki pozostał do końca: 10dni Nick moderatora: nie wiem Serwery na których masz bana: wszystkie (nadane na s8) Powód bana: cheaty Uzasadnienie: Od bana minęło już 80 dni, wraz z nowym rokiem kompletnie zapomniałem o banie, a teraz chciałbym pograć sobie ze znajomymi. Uświadomiłem sobie, że grając na cheatach psuję grę innym. Nie zamierzam już więcej tego robić. W ramach zadośćuczynienia / naprawy rozgrywki fairplay zrealizowałem: grafika
-
By BARTEKK
Twój nick:BARTUŚ︻芫=--- Id konta: 76561198172336659 Data nadania bana: 16.01.2021 Czas jaki pozostał do końca: 24h Nick moderatora: matheo Serwery na których masz bana: s5 Powód bana: oszustwo Uzasadnienie: Dostałem bana za oszustwo z którego nic nie zyskałem, w regulaminie jest wyraźnie napisane że za oszustwo jest niesławka 1-7dni więc regulamin został złamany. Dodam jeszcze że jak my zostaliśmy oszukani kilka wipe'ow wcześniej wszystko zostało nagrane przez gracza Haracz i wstawione na YT to nic z tym nie robiliśmy i w naszym przypadku straciliśmy 3 deto, a ja oszukalem ale kolegą nic nie stracił więc nie wiem za co ten Ban jeszcze bez żadnego upomnienia W ramach zadośćuczynienia / naprawy rozgrywki fairplay zrealizowałem: Mogę obiecać że już nikogo nie oszukam, zakupiłem rangę ecovip na serwerze ,mogę oddać koledze te strzały które z niego wyleciały. -
By BARTEKK
Twój nick:BARTUŚ︻芫=--- Id konta: 76561198172336659 Data nadania bana: 16.01.2021 Czas jaki pozostał do końca: 24h Nick moderatora: matheo Serwery na których masz bana: s5 Powód bana: oszustwo Uzasadnienie: Dostałem bana za oszustwo z którego nic nie zyskałem, w regulaminie jest wyraźnie napisane że za oszustwo jest niesławka 1-7dni więc regulamin został złamany. Dodam jeszcze że jak my zostaliśmy oszukani kilka wipe'ow wcześniej wszystko zostało nagrane przez gracza Haracz i wstawione na YT to nic z tym nie robiliśmy i w naszym przypadku straciliśmy 3 deto, a ja oszukalem ale kolegą nic nie stracił więc nie wiem za co ten Ban jeszcze bez żadnego upomnienia W ramach zadośćuczynienia / naprawy rozgrywki fairplay zrealizowałem: Mogę obiecać że już nikogo nie oszukam, mogę oddać koledze te strzały które z niego wyleciały.
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.