Jump to content

[Przyjęte][Helper] Norbison04 s2

Norbison

Recommended Posts

• Nick na forum: Norbison
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Norbison04 hw69.pl
  • SteamID: 76561198189595102
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: KIS serwer s2
  • Imię: Norbert
  • Mikrofon: tak
  • Mutacja: tak
  • Znajomość regulaminu: tak
  • Znajomość gry: łącznie 2.5k godzin 
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: od poniedziałku do piątku od 15 do średnio 23 czasami dłużej w weekendy średnio po 9/10h 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  Posiadałem funkcje YouTuber kiedyś na serwerze s5 pare lat temu , Funkcji helpera nie pełniłem 
  • Coś o sobie:  Mam 20lat , przed 15.00 pracuje po 15.00 poświęcam czas na relaks przy gierce od poprzedniego wipe na s2 do tej pory jest to hurtworld wróciłem do gierki po paru latach przerwy i Pykamy sobie z ekipą  :D 
  • Dlaczego Ty: na serwerze s2. gdzie obecnie gram i jest to jedyny serwer który mi odpowiada a mianowicie drop x1, brakuje kogoś do pomocy we wszystkim, wulgarność i przemoc jaka płynie przez czat tekstowy jest tragiczna , dlatego chciałbym ubiegać się o taką funkcje właśnie na tym serwerze , jestem wsród top graczy z czasem na serwerze wiec można łatwo zweryfikować ile czasu poświęcam tej gierce :D wnosze o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku 
  • Pozdrawiam :D 
  • Norbison changed the title to [Helper] Norbison04 s2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Create New...