-
Similar Content
-
By Monte69
Apeluje o zrobienie jakiejs nagrody np rangi za top3 kili albo chociaz za pierwsze miejsce nagroda nawet na 1 wipe czy cos takiego bo jest ta topka a tak naprawde ludzie nie maja celu zeby ja wbijac a jakby byla jakas nagroda to lepiej albo zrobic jakas osobna range np top1 top2 top3 albo samo top1
-
By Grapa
Nick na forum: Grapa Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Grapa SteamID: 76561198154764348 Klan/Ekipa w jakiej grasz: STC Imię: Przemek Wiek: 23 Mikrofon: Posiadany Mutacja: Posiadana Znajomość regulaminu: 10/10 Znajomość gry: 10/10 Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Praktycznie cały swój czas wolny, w dni robocze 4h+, weekendy 12h+ Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Oczywiście, że tak. Posiadam bardzo duże doświadczenie jeśli chodzi o wyżej wymienioną funkcje, bowiem pełniłem role [email protected] na dosyć dużej serwerowni minecraft, bywałem adminem na serwerach cs 1.6, możecie być pewni, że będę godnie i z honorem opiekował się Waszym serwerem. Coś o sobie: Cześć, na wstępie chciałbym dodać, że chciałem napisać podanie już wcześniej, ale postanowiłem poprawić swoją aktywność na serwerze, no więc... Mam na imię Przemek i mam 23 lata! Jestem zwykłym gościem, który lubi swój czas wolny spędzać przy komputerze. Na co dzień raczej bezkonfliktowy i miły gość, dający się polubić, a przede wszystkim jestem ludzki. Aplikując na tę stanowisko, muszę dodać, że nie jestem administratorem który kiedykolwiek kogoś faworyzował, nawet na wysokich stanowiskach. Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Myślę, że jestem idealnym kandydatem na te stanowisko ponieważ, jak już wcześniej wspominałem, posiadam ogrom doświadczenia, potrafię sprawnie i bezstronnie rozwiązywać konflikty graczy, nie nadaje kar za nieszkodliwe zachowania, oraz nigdy nie wykorzystuje uprawnień w celu ułatwienia sobie rozgrywki. Znam tę grę jak własną kieszeń i niejedno krotnie pomagałem nowym graczom w wszelakich problemach dotyczących rozgrywki.
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.