Jump to content
  • 4

[Przyjęte][Ankieta] Przyśpieszone Wipe na s5

Marszol

Szybsze WIPE na s5  

24 members have voted

1. 1. Kiedy WIPE?

• dzisiaj (piątek 13 grudnia) o 16:00
      14
    • jutro (sobota) o 10:00
      1
    • jutro (sobota) o 16:00
      2
    • poniedziałek o 16:00
      2
    • środa o 16:00
      0
    • bez zmian (piątek za tydzień)
      5

Question

Recommended Posts

• 0
41 minut temu, Drzyzu napisał:

Czy zawsze musi być tak że jak już jakaś ekipa została wypikana to pisze na forum o wcześniejszy WIPE? Przecież niektórzy gracze cały czas na S5 grają i kleją :)

o godzinie 18 12 osób na serwie z czego 6 z twojej ekipy XD

Poza tym to nie chodzi o to czy ekipa została wypikana czy o ilość graczy teraz, a o ilość osób w momencie wipea, bo nie wiem czy sobie zdajesz sprawe ale 20 to taki średni termin na granie w gierki i ilość osób będzie na pewno mniejsza.

• 0
9 minut temu, Groszka napisał:

o godzinie 18 12 osób na serwie z czego 6 z twojej ekipy XD

dziwne bo jest nas dwóch :)

10 minut temu, Groszka napisał:

Poza tym to nie chodzi o to czy ekipa została wypikana czy o ilość graczy teraz, a o ilość osób w momencie wipea, bo nie wiem czy sobie zdajesz sprawe ale 20 to taki średni termin na granie w gierki i ilość osób będzie na pewno mniejsza.

Jak ktoś wchodzi na WIPA który zaczyna się 22 listopada 2019r, i jest napisane ze kończy się 20-go grudnia to powinien zdawać sobie sprawę że w b.r. wipe na S5 skończy się 20go grudnia.

A w ogóle pomyślał ktoś co z tymi osobami, które zbierają ceki żeby sobie coś piknąć bo są w przekonaniu ze WIPE kończy sie 20go a jutro zalogują się i będą na respie na nowym "wajpie"?

Jestem na NIE.

• Not sure if trolling or stupid 1
  • Do not like it 1
  • 0
49 minut temu, Drzyzu napisał:

dziwne bo jest nas dwóch :)

Jak ktoś wchodzi na WIPA który zaczyna się 22 listopada 2019r, i jest napisane ze kończy się 20-go grudnia to powinien zdawać sobie sprawę że w b.r. wipe na S5 skończy się 20go grudnia.

A w ogóle pomyślał ktoś co z tymi osobami, które zbierają ceki żeby sobie coś piknąć bo są w przekonaniu ze WIPE kończy sie 20go a jutro zalogują się i będą na respie na nowym "wajpie"?

Jestem na NIE.

Tylko że juz po tygodniu wipea ktoś z administracji mówił o tym że jest możliwość że wipe odbędzie się tydzień wcześniej ze względu na święta, więc pomysł i propozycja nie wzięła się znikąd, a nie oszukujmy się 20 to nie był najlepszy termin od samego początku.

Pomyślałeś np o osobach które chcą spędzić w święta czas z rodziną a nie grając w gre?

Pomysl teraz o tym inaczej, jesli wipe będzie 20 to na serwerze po 4 dniach będzie tyle samo ludzi co w dniu dzisiejszym, a o to głównie chodzi żeby wipe trwał jak najdłużej, z jak największa ilością osób. Po co komu serwer z wipem co 4 tyg skoro wipe skończy sie po 4 dniach bo nie bedzie na nim graczy.

Edited by Groszka
  • Like 2
  • 0
2 godziny temu, Drzyzu napisał:

Czy zawsze musi być tak że jak już jakaś ekipa została wypikana to pisze na forum o wcześniejszy WIPE? Przecież niektórzy gracze cały czas na S5 grają i kleją :)

Jeśli chodzi o naszą ekipę to nie zostaliśmy wypikani (jeszcze)

• Do not like it 1
  • 0

I CO Z TYM WIPE NA S5??????? TO ZARTY JAKIES CZY CO??????????? JEST 30 OSOB KTORE CHCE WIPE... ALE BLOKADA PRZEZ DWIE.... FAJNIE JAK BY KTOS SIE TYM ZAINTERESOWAL.... BO TO JUZ STAJE SIE NUDNE... NIE MA CO ROBIC NA SERWIE.... JEST 20 OSOB Z TEGO 15 NOWYCH I SAME BAMBIKI... PORAZKA

• Like 1
  • 0

Moim zdaniem inicjatywy z zrobieniem wcześniejszego wipe'a powinny być wstawiane co najmniej 3 dni wcześniej i potwierdzane za większością głosów, gdzie administracja ogłaszałaby to na czacie , że wipe jest przesunięty. Robienie wipe'a na ostatnią chwilę nie ma sensu ze względu na NIEDOINFORMOWANYCH graczy. 

Jestem na NIE. 

• 0

A co lepiej dla Ciebie czekac do 20??? W ten piatek wpie byl by ok... Bo sory ale Swieta... Sa ludzie ktorzy maja rodzinny i chca z nimi spedzic swieta, i tak ma pewnie 60% reszta dzieciak ktorzy wezma do buzi 10 pierogow i odbiegna od stolu do kompa... Wiec WIPE przed swietami to dla mnie glupota... I nie tylko dla mnie

Na szybko liczy tylko glosy z forum ktore widze to... Adrianek na nie i Drzyzu... Dwie osoby... Na tak JA ALIG 7DAYS WIZIO MASHA WATWOJ  MAGIAPO3RA NIKO527 WIN3ER MR.KAMILOO to co widze i jeszcze sa jakie glupie pytania dlaczego... WIEC podrawiam :D jest 2 czy 3 osoby beda blokowa WIPE... To serwer x3... I WIPE raz na miesiac :D ha ha

DRZYZU twierdzil ze zgodzi sie na WIPE jak kazdy uzna ze wygral WIPE wiec jak chce to otworze mu MEINA dam mu 70 deto i 50 C4 i moze wtedy bedzie git? :D ha ha szkoda slow :D

A jesli wlasciciel tego nie widzi ile osob jest za a kto przeciw to bardzo bardzo slabo... To tylko moje zdanie :D Jak chcecie dajcie mi bana :D Ale jest wolnosc slowa wiec moge wyglaszac swoje pogladay :D WIEC DARKU OGRA ZOBACZ CO SIE DZIEJE

• Like 2
  • Thanks 1
  • 0
18 minut temu, MlodyR napisał:

A co lepiej dla Ciebie czekac do 20??? W ten piatek wpie byl by ok... Bo sory ale Swieta... Sa ludzie ktorzy maja rodzinny i chca z nimi spedzic swieta, i tak ma pewnie 60% reszta dzieciak ktorzy wezma do buzi 10 pierogow i odbiegna od stolu do kompa... Wiec WIPE przed swietami to dla mnie glupota... I nie tylko dla mnie

Na szybko liczy tylko glosy z forum ktore widze to... Adrianek na nie i Drzyzu... Dwie osoby... Na tak JA ALIG 7DAYS WIZIO MASHA WATWOJ  MAGIAPO3RA NIKO527 WIN3ER MR.KAMILOO to co widze i jeszcze sa jakie glupie pytania dlaczego... WIEC podrawiam :D jest 2 czy 3 osoby beda blokowa WIPE... To serwer x3... I WIPE raz na miesiac :D ha ha

DRZYZU twierdzil ze zgodzi sie na WIPE jak kazdy uzna ze wygral WIPE wiec jak chce to otworze mu MEINA dam mu 70 deto i 50 C4 i moze wtedy bedzie git? :D ha ha szkoda slow :D

A jesli wlasciciel tego nie widzi ile osob jest za a kto przeciw to bardzo bardzo slabo... To tylko moje zdanie :D Jak chcecie dajcie mi bana :D Ale jest wolnosc slowa wiec moge wyglaszac swoje pogladay :D WIEC DARKU OGRA ZOBACZ CO SIE DZIEJE

daj mu tego maina niech sie dzieciak cieszy  xDDDDDDDDD

Edited by Matwoj24
  • Like 2
  • Awesome xd 1
  • 0

No chyba bedzie trzeba tak zrobic :D Bo Meina Matheo i Nadii nie ruszy bo sie boi :D ale chodzi im o naszego i jeszcze jakiegos innego :D

Dobra ide na dzis bo i tak nikt nie odpisze :D jutro wbije zobaczy jak sytuacja sie rozwija :D A DRZYZU JAK CHCESZ TO ODDDAM CI 2 ODREO I MEINA ZEBY TO SZYBCIEJ NASTAPILO ;3 Do jutra :D

• 0
3 godziny temu, MlodyR napisał:

Osoby, które wymieniłes ze sa na tak wszystkie mają bana lub miały na 7 dni (lub ktoś z ekipy) więc to jest oczywiste ze beda na tak :)

3 godziny temu, MlodyR napisał:

Po co wypisujesz takie bzdury? Nawet nie chce mi się wypowiadać na to co napisałeś.

Nie siej propagandy!

3 godziny temu, Matwoj24 napisał:

daj mu tego maina niech sie dzieciak cieszy  xDDDDDDDDD

Po tych wypowiedziach widać kto tu jest dzieciak. 

Nie będe już się wypowiadał w tym temacie - nie ma sensu.

Ale pozdrawiam wszystkich tu obecnych i życzę miłej gry.

• 0

Oj drzyzu drzyzu... 5 godz temu przyznajesz sie ze nie chcesz WIPE bo chcesz byc uznany jak wielki krol ktory wygral WIPE, na ktorym nikt od tygodnia nie gra... Ok wygrales gratulacje... I co lepiej ci? Dla mnie to jest dzieciniada ze masz ochote piknac nas a nie mozesz bo za cieki w uszach jestes :D I jesli Ty Adrianek Emte ( I TWOJE KONTO ODPALONE) maja by na nie na WIPE to zenada :D masz mulit konto na odpale a mowisz na innych :D  i w dodatku helperem jestes :D nie wiem az co to dostales ale slabo :D jak sie wybiera takich ludzi :D Jesli wiekszosc osob chce WIPE to chce, a nie ma sensu tego blokowac zeby podbil swoje wlasene EGO ze dodasz sobie na profilu ze wygrales WIPE ktory juz od tygodnia nie istnieje... Zostales ze swoimi doropkami na serwie i wbijaja same bamkiki ktorzy po 2 dniach twierdza ze maja wszystko... Taki WIPE to nie WIPE ... Tyle w temacie

• 0
14 godzin temu, Drzyzu napisał:

Moja baza dalej stoi. Nie piszę to z tego powodu tylko z myślą o przyszłość 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Create New...