- 3
-
Similar Content
-
By ezbemc
Po odpaleniu launchera i kliknieciu launch odpala mi sie nowe okno i po chwili gasnie a gra sie nie odpala i wyrzuca mnie do launchera
-
By etopechalno
Hello! I have spent the whole childhood playing this game and now I'm having nostalgia and I want to come back to the game. Unfortunately, there are no servers with high online left, only your ones, but I just can't join them. Gaming should be away from politics. in modern Russia only elderly people support the authorities in power, most of the young people (who mostly play this game) don't support the policy that is beeing carried out. I'm begging you to remove the sanctions on russian players. Hope you get my idea. Thank you!
-
By pixel57
Witam, po kilkuletniej przerwie chciałem powrócić do gry ze znajomymi w Hurta ale podczas dołączania na jakikolwiek serwer hw69 podczas Downloading Structure Data wywala błąd Access Denied (proxy/vpn).
Aktualnie nie używam żadnego VPN'a, DNS'y też usunąłem i dalej ten sam problem. Może to być spowodowane przez dostawce internetu?
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
Witam piszę z taką propozycja żeby dodać do regulaminu ZAKAZ BUDOWANIA BAZ ZE SKLEJANYMI ŚCIANKAMI. Sam jestem osobą która te ścianki buduje ale od dłuższego czasu juz ich nie stosuje ponieważ, przez te ścianki nie ma ma żadnej satysfakcji gry. Pewnie zapytacie dlaczego. Już wam tumaczę. Ponieważ ktoś zbuduję baza np na 300 c4 i tu nie ma żadnych możliwości wypikania tej bazy ponieważ dropy na niektórych serwerach nie są do tego przystosowane i tu są małe szanse że ktoś taka bazę wypika jedynie ekipa 30 osobowa gdzie ludzie dropia przez całego wipe i pikaja pod koniec. Moim zdaniem sklejane ścianki powinny być na takim serwerze jak x1000 i może na x15. A reszta serwerów takich jak x1, x3, x5 powinien być zakaz budowania tych sklejanych ścianek. Zapraszam do komentowania mojej propozycji i oczywiście bez hejtu.
Edited by Wojtek2099Share this post