s8 [Odrzucone][Odwołanie] TrixusHD
By
TrixusHD, in Odwołanie od bana
-
Similar Content
-
By dawidvdka
Nick na forum: dawidvdka Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: (ツ) ひっくり返らない : , ごきげんよう hw69.pl SteamID: 76561198831208866 Klan/Ekipa w jakiej grasz: żadnej Imię: Dawid Wiek: 14 Mikrofon: Bardzo dobry Mutacja: prawie zerowa Znajomość regulaminu: bardzo dobra Znajomość gry: 7/10 Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 3-7 h Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: tak Coś o sobie: Nazywam się Dawid mieszkam w Wielkopolsce.Moje zainsteresowania to : informatyka, sporty ,offroad . Od dawna chciałem zostać helperem lecz nie wiem czy uda mi się przez mój wiek. Dlaczego Ty: Ponieważ byłem helperem na dużo serwerach i bardzo się dobrze sprawowałem -
By dawidvdka
Witam! Mam pytanie ,ponieważ chciałbym wiedzieć czy jest wolne miejsce na helpera s8 a jeżeli jest to prosiłbym o wzór.
-
By szymus970
Nick na forum: szymus970 Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: [4FUN]Szymus970 SteamID: 76561198362172528 Klan/Ekipa w jakiej grasz: 4FUN Imię: Szymon Wiek: 23 Mikrofon: Tak, posiadam BEHRINGER C1 Mutacja: Głos po mutacji Znajomość regulaminu: 9/10 Znajomość gry: 8/10 Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Czas jaki mogę poświęcić na opiekę serwera, to od 3 do 7 godzin. Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: TAK byłem tu juz helperem na S3 i s6 Coś o sobie: Jestem szymon mam 23 lat, interesuję się motoryzacją i wędkarstwem, ale lubię też często grać na waszych serwerach. Dlaczego Ty: Ponieważ nie widziałem od dłuższego czasu helpera na s8 a jest, tu dość toksyczna atmosfera i myślę, że jednak przydałby się spokojny i ogarnięty helper na s8. -
By klin
Twój nick: Klin Id konta: 76561198294212770 Data nadania bana: 10.02.2021 Czas jaki pozostał do końca: ~7 h Nick moderatora: nie wiem Serwery na których masz bana: s8 Powód bana: "cheats" Uzasadnienie: włączyłem zwykłego hw z włączonym cheatsengine do zmiany fova na 50 dla beki i zapomniałem i wchodzę na serwis i mnie wywaliło za cheats wiec xd W ramach zadośćuczynienia / naprawy rozgrywki fairplay zrealizowałem: zaprosiłem 5 kolegów na serwer mielismy miło graćale nie wyszło może teraz sie uda to zaprosze na wiecej czyli musze czekac jeszcze ??
czyli musze czekac jeszcze ??
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.