s1 [Duplikat][Odwołanie] ♛Venom
By
Venom634, in Odwołanie od bana
-
Similar Content
-
By POROBIONY121
Twój nick: ZIELUI
Id konta: 76561198368032696
Data nadania bana: 19.02.2021
Czas jaki pozostał do końca: 4 dni
Nick moderatora: nie ma
Serwery na których masz bana: s1
Powód bana: Wszedlem na kolegi koncie na ktorym byl ban i mi sie przenioslo na konto na ktorym gram na s1
Uzasadnienie: Jestem niewinny POZDRO
-
By Sebalol
Nick na forum: sebalol Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Sebeq1337 SteamID: 76561199112766488 Klan/Ekipa w jakiej grasz: DFL Imię: Sebastian Wiek: 16 Mikrofon: mam Mutacja: jest Znajomość regulaminu: 9/10 Znajomość gry: 10/10 Czas jaki możesz poświecić serwerowi: zelezy ile bedzie trzeba a tak to 7-10h dziennie Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: w hurtword nie , w innych grach tak. Coś o sobie: (najlepiej około 5 zdań, tak żeby coś opisać, ale i nie przynudzać); Mam na imie Sebastian, pochodzę z województwa Podkarpackiego, interesuje sie informatyką , lubie grać w hurtworld, jestem administratorem serwera mta od paru miesięcy i dobrze pełnie funkcje. Potrafię współpracować w grupie, jestem dosyć miłym graczem, nie wyzywam. Lubię pomagać innym. Dlaczego Ty: aktywnosc + pomoc -
By EzBanWidzowie
Nick na forum: EzBanWidzowie
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: EzBanWidzowie
SteamID: 76561198194144717
Klan/Ekipa w jakiej grasz: Days
Imię: Wiktoria
Mikrofon: Tak
Znajomość regulaminu: 10/10
Znajomość gry: 10/10
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: +5h dziennie
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak
Coś o sobie/Dlaczego Ty: W Hurtworlda mam ok 5kh. Zawodowo gram w gry, w wolnym czasie studiuję, oprócz tego uczę się języka chińskiego i gram w szachy na kurniku. Nie lubie toksyczności na czacie i bardzo jej unikam. W ekipie mam paru takich gagatków i z wielką chęcią będę ich mutować. Od długiego czasu interesuje się poczynaniami serwera i bardzo chętnie poświęcę się opiece serwera i jej użytkownikom. -
By Matwoj24
Nick na forum: Matwoj24 Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: ﮞMatwojﮞ hw69.pl SteamID:76561198154569581 Klan/Ekipa w jakiej grasz: Days Imię: Patryk Wiek: 22 Mikrofon: jest Mutacja: jest Znajomość regulaminu: 10/10 Znajomość gry: 10/10 Czas jaki możesz poświecić serwerowi: weekendy 16h w tygodniu 5h Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: tak Coś o sobie: Nazywam się Patryk i mam 22 lata. Kocham hurtworlda i poświęciłem mu 6000h.Mam chłopaka z którym jestem już 2 lata, lubię sport i uwielbiam kuchnie wietnamską. Dlaczego Ty: Od bardzo długiego czasu biorę udział w rozwoju serwerowni, mam kreatywne pomysły (eventy,itp). Jestem także czynnym użytkownikiem czatu (nic mnie nie ominie).
Lubię pomagać ludziom i się z nimi dzielić swoim doświadczeniem. Wielokrotnie walczyłem o sprawiedliwość i broniłem społeczności i jej praw niczym Niezależny Samorządny Związek Hurtworldowy „Solidarność” w 1989 roku. Jestem tu przede wszystkim dla graczy a nie dla siebie. Ps: proszę nie zwracać uwagi na moją aktywność bo wróciłem po przerwie proszę brać pod uwagę moja aktywność gdy grałem aktywnie,doczego zamierzam wrocic od next wipa -
By Adrianek
Twój nick: Adrianek Id konta: 76561198844459545 Data nadania bana: Wczoraj Czas jaki pozostał do końca: 331 dni Nick moderatora: Nieznany Serwery na których masz bana: all Powód bana: Bugowanie Uzasadnienie: Ban z innego konta przenióśł się na moje główne konto. W ramach zadośćuczynienia / naprawy rozgrywki fairplay zrealizowałem: zareklamowałem na grupie na steamie
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.